Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Okura Amsterdam Ciel Bleu Restaurant Trainee

Als trainee ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het bieden van service in het Ciel Bleu Restaurant. Je houdt je onder andere bezig met het ontvangen en begeleiden van gasten, en het verlenen van service op zeer hoog niveau. Je hoofdtaken zullen zijn: - Het uitvoeren van mise en place activiteiten in het restaurant en de pantry; - Het conformeren van reserveringen; - Het ontvangen en begeleiden van gasten; - Het bieden van de beste service aan gasten; - Het hebben goede kennis van de kaart. Je loopt stage in wisseldiensten van maandag t / m zaterdag, met tijden afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je werkt 5 dagen per week, 7,6 uur per dag. Ook op feestdagen wordt er gewerkt. Het is mogelijk om één dag per week aan je scriptie of schoolopdrachten te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en hoe wij jou de beste stage ervaring kunnen bieden. Daarnaast verwachten wij van jou het volgende: - Je bent student aan één van de (hotel)scholen in Nederland; - Je hebt een passie voor hospitality; - Je bent gastvrij; - Je hebt oog voor detail; - Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Engels alleen in woord vereist); - Je bent flexibel met betrekking tot werkdagen en uren.

Wat biedt het bedrijf?

Salaris: Wij bieden een nette stagevergoeding van €750,- (bruto) op basis van een fulltime stage Vakantiedagen: Bij een stage overeenkomst van zes maanden krijg je een vrije dag per maand CAO: Horeca CAO - Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Wij bieden je een online e-learning bibliotheek met meer dan 300+ opleidingen; - Veel ruimte voor het delen van nieuwe initiatieven, ideeën en verbeteringen volgens onze Lean-filosofie; - Vitaliteitsweken en maandelijkse gezondheidsdagen; - Dagelijkse gratis lunch; - Een keer per jaar 50% personeelskorting in een van onze restaurants (lucky you!); - Het hele jaar 20% personeelskorting in een van onze restaurants; - Geweldige personeelsevenementen - Mogelijkheid om crosstrainingen te doen om meer te leren over andere afdelingen, neem bijvoorbeeld een kijkje in onze Japanse keuken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder