Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Okura Amsterdam Serre Restaurant Trainee

Serre Restaurant is bekroond met een Bib Gourmand vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gasten zijn de hele dag welkom, of zij nu komen voor een zakenlunch, een welverdiend glas wijn, een heerlijk diner met vrienden of een feestelijke bijeenkomst met familie. De menukaart is een internationale mix van zowel klassieke als vernieuwende gerechten. Als trainee ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende service in ons Serre Restaurant. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van gasten, en het bieden van service op een zeer hoog niveau! Je hoofdtaken zullen zijn: - Het aanbieden van service aan gasten; - Een goede kennis hebben van het menu; - Uitvoeren van mise en place werkzaamheden; - Reserveringen bevestigen; - Basis kennis hebben van koffie, thee, (sterke) dranken en wijn; - Verwelkomen en begeleiden van gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn in de eerste plaats geïnteresseerd in jou en hoe wij jou de beste stage ervaring kunnen bieden. Daarnaast verwachten wij van jou het volgende: - Je bent gastgericht; - Je hebt oog voor detail; - Je bent flexibel in je werkschema; - Je bent student op een van de (hotel) scholen.

Wat biedt het bedrijf?

Contract: Stage contract, minimaal 6 maanden vanaf september Salaris: Wij bieden een nette stagevergoeding van €750,- (bruto) op basis van een fulltime stage Vakantiedagen: Bij een stage overeenkomst van zes maanden krijg je een vrije dag per maand CAO: Horeca CAO - Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Wij bieden je een online e-learning bibliotheek met meer dan 300+ opleidingen. - Vitaliteitsweken en maandelijkse gezondheidsdagen; - Dagelijkse gratis lunch; - Een keer per jaar 50% personeelskorting in een van onze restaurants (lucky you!); - Het hele jaar 20% personeelskorting in een van onze restaurants; - Geweldige personeelsevenementen (jaarlijks personeelsfeest, Sinterklaasfeest, teamuitjes, bootcamps); - Mogelijkheid om crosstrainingen te doen om meer te leren over andere afdelingen, neem bijvoorbeeld een kijkje in onze Japanse keuken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder