Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Cost Control Stagiair

Op de Cost Control afdeling van The Grand wordt alle inkoop en controle gedaan voor de verschillende afdelingen van het hotel. Tijdens deze stage krijg je de kans om me te kijken met de Cost Controller en zijn dagelijkse werkzaamheden. Dit houdt onder andere het controleren van de inkopen, meetings met managers en het bijhouden van de inkoopadministratie in. Ook mag je de manager ondersteunen bij het voortraject van de verwerking van facturen en het uitbrengen van het maandelijkse financiële verslag. Ook als stagiaire is het belangrijk om je creatieve en netwerk skills te gebruiken bij het zoeken naar nieuwe leveranciers en voor het onderhouden van de huidige contracten met leveranciers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een mbo-opleiding richting Hospitality en opzoek naar een praktijkstage Je hebt grote interesse in de Luxury hotelwereld Je spreekt Nederlands en Engels, beiden op zakelijk niveau Je bent flexibel, goed georganiseerd en stressbestendig

Wat biedt het bedrijf?

Het team van The Grand is jong en vol passie en motivatie. Persoonlijke groei is erg belangrijk voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam en daarom hebben wij een fulltime training manager in ons hotel. Wij bieden trainees verantwoordelijkheid en persoonlijke coaching om je te helpen je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Ook is er een mogelijkheid om cross trainingen te doen op andere afdelingen om je kennis over de hotel industrie te verbreden. De stagevergoeding zal €600 bruto bedragen. Afhankelijk van je woonplaats is een reiskostenvergoeding mogelijk en mag je onder werktijd gratis lunchen of dineren in het personeelsrestaurant.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder