Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Ontbijt Stagiair

Samen met ons ambitieuze ontbijtteam zorg je voor een legendarische service tijdens het ontbijt. Door volledig in te spelen op de behoeften van onze gasten, zowel vanuit het hotel als extern, bied je gepersonaliseerde service en een onvergetelijke ervaring. Door grondige kennis van ons menu ben je in staat om ons merk en onze producten optimaal te vertegenwoordigen en te verkopen. Tijdens deze stage leer je over gastvrijheid en serviceverlening op hoog niveau en hoe je efficiënt en effectief samen kan werken in een internationaal team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ingeschreven in een (MBO) hospitality studie. Werkt nauwkeurig met oog voor detail. Je spreekt goed Engels.

Wat biedt het bedrijf?

Het team van The Grand is jong en vol passie en motivatie. Persoonlijke groei is voor ons erg belangrijk en daarom hebben we een fulltime Learning & Development Manager in huis. We bieden stagiairs verantwoordelijkheid en persoonlijke coaching om je te helpen je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om cross-trainingen te volgen in verschillende afdelingen van ons hotel om je ervaring te verbreden. De stagevergoeding bedraagt €600 bruto, gebaseerd op 38 uur per week. Afhankelijk van je woonadres is een reiskostenvergoeding mogelijk. Ten slotte ontvang je een gratis lunch of diner in het personeelsrestaurant en krijg je tot 50% korting op eten en drinken in restaurants in verschillende 4- en 5 sterren hotels in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder