Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Room Service Stagiair

Tijdens je stage bij onze roomserviceafdeling krijg je de kans om kennis te maken met verschillende aspecten binnen onze food & beverage afdelingen. Dit komt doordat je nauw samenwerkt met diverse afdelingen, zoals de keuken, onze butlers, het ontbijt en het restaurant. Tijdens deze stage leer je hoe je verschillende bestellingen, afdelingen en middelen coördineert en beheert. Deze stage biedt veel variatie, van het opnemen van bestellingen tot het verzorgen van in-room dining ervaringen. Je werkt samen met een toegewijd, gemotiveerd en internationaal team. Je leert hoe je effectief kunt organiseren en hoe je gepersonaliseerde en uitstekende service kunt verlenen aan onze gasten. Ben jij klaar voor deze stage?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar jou als je voldoet aan het volgende: Ingeschreven in een (MBO) hospitality management studie. Werkt nauwkeurig met oog voor detail. Je spreekt goed Engels.

Wat biedt het bedrijf?

Het team van The Grand is jong en vol passie en motivatie. Persoonlijke groei is voor ons erg belangrijk en daarom hebben we een fulltime Learning & Development Manager in huis. We bieden stagiairs verantwoordelijkheid en persoonlijke coaching om je te helpen je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om cross-trainingen te volgen in verschillende afdelingen van ons hotel om je ervaring te verbreden. De stagevergoeding bedraagt €600 bruto, gebaseerd op 38 uur per week. Afhankelijk van je woonadres is een reiskostenvergoeding mogelijk. Je ontvangt tot 50% korting op eten & drinken in restaurants bij 4- en 5 sterren hotels in Amsterdam! Ten slotte ontvang je een gratis lunch of diner in ons personeelsrestaurant.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder