Marketing & Communication Specialist

Ecolution-Design B.V. Enthousiaste stagiar Marketing & Communicatie gezocht!

WIE ZIJN WIJ? Ecolution produceert unieke, duurzame producten voor de moderne werkomgeving. De eigen collectie producten bestaat uit akoestische belcellen, plafond- en wandpanelen, akoestische lampenkappen en diverse andere hoogwaardige oplossingen.Deze moderne high end producten worden geassembleerd en gestoffeerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in onze werkplaats in Apeldoorn. WAT GA JIJ DOEN? Je bent onderdeel van een een jong en gedreven marketingteam. Als marketing stagiaire behoren de volgende taken tot je dagelijkse werkzaamheden: - Online zetten van de nieuwe collectie; - Het optimaliseren van alle (SEO) content - Social media content / campagnes bedenken en plaatsen voor Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest; - Het opzetten van nieuwsbrieven; - Het bedenken en schijven van blogartikelen of andere content; - Concurrentie in de gaten houden op gebied van zowel product en act

Naar wie zijn wij op zoek?

WIE ZOEKEN WIJ? Wij zijn opzoek naar een stagiaire marketing die ons marketing wil komen versterken. - Je volgt een MBO/HBO opleiding in de richting van Marketing & Communicatie; - Je bent opzoek naar een meeloop stage van minimaal 5 maanden; - Je bent geïnteresseerd in e-commerce en online marketing; - Communicatief ben je sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Je bent zelfstandig en werkt ook graag samen met je team om de beste resultaten te halen; - Je bent commercieel en flexibel; - Je gaat nauwkeurig te werk en hebt oog voor detail; - Tot slot je bent proactief en hebt een actieve werkhouding; - Én natuurlijk ben jij gemotiveerd en enthousiast om deze uitdaging aan te gaan!

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ? In een jong en enthousiast marketing team leren wij je graag alles over marketing. Je wordt onderdeel van ons team en gaat aan de slag in een groeiend bedrijf met een ontspannen en open sfeer. Zonder dat je er erg in hebt, ontwikkel je je sociale vaardigheden en communicatiekwaliteiten, waar je je hele leven lang baat bij zult hebben.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder