Manager / ondernemer horeca

Libéma Omnisport Apeldoorn Heb jij affiniteit met sport en volg je momenteel een horeca opleiding op MBO niveau? Dan hebben wij de stage voor jou!

Als Stagiair(e) Horeca binnen Omnisport ben je hèt aanspreekpunt voor onze gasten en klanten! Jij zorgt samen met het horecateam voor een gastvrij ontvangst en verblijf van onze gasten tijdens de diverse meetings en evenementen. Je bent een gepassioneerd gastheer/gastvrouw, waarbij je werkzaamheden erop zijn gericht om te voldoen aan de verwachtingen van onze gasten en daar waar mogelijk te overtreffen. Tevens behoren voorbereidingen en opbouwen van evenementen tot de werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent minimaal 17 jaar; - Je volgt een relevante opleiding; - Je bent enthousiast, gastgericht, proactief, ambitieus en werkt graag in teamverband; - Je kennis van de Nederlandse taal is zowel mondeling als schriftelijk goed; - Je bent stressbestendig, gastgericht, collegiaal en resultaatgericht; - Je bent flexibel inzetbaar en hebt natuurlijk geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in team van zeer enthousiaste collega’s die ertoe bijdragen dat zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd binnen Libéma beleven. De standplaats van deze functie is Apeldoorn.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder