Vakbekwaam medewerker groen en cultuurtechniek

Stichting Het Drentse Landschap BBL- leerling Bos en Natuur

Er is voor het schooljaar 2024/2025 plek voor een BBL- leerling Bos en Natuur niveau 3 – 4 32 uur, 4 dagen in de week Standplaats : Westerbork/ heel Drenthe Als leerling werk je samen met de terreinmedewerkers en de vrijwilligers(groepen). Een zeer gevarieerde opleidingsplaats waar veel verschillende vaardigheden aangeleerd kunnen worden, zoals reguliere natuurbeheerwerkzaamheden, omgaan met vee en het onderhoud van de recreatieve voorzieningen. - Wij betrekken de leerling bij het opstellen van beheervisies en de verschillende publieksactiviteiten. - Begeleiding gebeurt door professionals met kennis en ervaring op het gebied van verschillende natuur- en landschapselementen, maar ook aandacht voor Drentse gebouwen, monumenten en erven - Werkkleding in bruikleen Ben jij die leerling, BBL MBO Bos en Natuur-opleiding, niveau 3 of 4, met rijbewijs B, een eigen auto heeft. Heb je interesse in het beheer van de gevarieerde en uitgestrekte Drentse natuur?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een leerling die is ingeschreven bij een BBL MBO Bos en Natuur-opleiding, niveau 3 of 4. - met interesse in het beheer van de gevarieerde en uitgestrekte Drentse natuur. - Een actieve leerhouding heeft en graag in een team wil werken. - Een rijbewijs B en een eigen auto heeft. - Bij voorkeur ook rijbewijs E en T. - Wenselijk zijn de certificaten bosmaaier, kettingzaag, BHV. - Het is praktisch als je in de regio woont. Er is een beperkte woon/werkvergoeding, conform cao.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - een leer/werkovereenkomst, van september 2024 t/m augustus 2025 - 4 werkdagen per week, 32 uur= 86% van een 37-urige werkweek. - Daarnaast volg je de BBL-opleiding 2024 – 2025 + 1 schooldag per week. - Inschaling voor BBL leerlingen: conform CAO 2023 en afhankelijk van je leeftijd en ervaring. - De cao Bos en Natuur/Landschapsdeel is van toepassing.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren en begeleiden groen- en cultuurtechnisch werk
  • P5-K1-W1 Voert met machines groen- en cultuurtechnische werkzaamheden uit
  • P5-K1-W2 Voert onderhoud aan machines en gereedschappen uit
  • P5-K1-W3 Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied
  • P5-K1-W4 Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie

lees verder