Bakkerij van Lieshout
- Naam Bakkerij van Lieshout
- Leerbedrijf ID 100143838
- KvK naam Van Lieshout's Bakkerijen B.V.
- KvK nummer 51766302
- KvK vestigingsnummer 000006000940
- Bedrijfsindeling Winkels in brood en banket
- Telefoon +31133004050
- Bedrijfsgrootte 101 tot en met 250 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Samen met +- 40 brood- en banketbakkers en 110 winkeldames werken wij dagelijks alle uren van de dag aan het voorbereiden en maken van onze ambachtelijke brood- en banketproducten. Door de omvang van ons bedrijf zijn wij in staat om bijna al onze producten zelfstandig in eigen centrale bakkerij te produceren. Door nieuwste productiemiddelen te combineren met ambachtelijke technieken zijn wij instaat om deze producten efficiënt en van hoge kwaliteit te produceren. Als familiebedrijf groeien wij ontzettend snel waardoor wij jaarlijks een- of meerdere vacatures willen invullen. Door een combinatie van zeer ervaren collega's met meer dan 10, 25 of 40 dienstjaren zijn wij een betrouwbaar leerbedrijf voor de regio Tilburg en omstreken. Met een diversiteit dan heren en dames, jong en oud en een volledig nieuw gebouwde bakkerij in 2021 zijn wij trots op ons bedrijf en ambacht. De familie Van Lieshout bestaat uit 4 broers, Lars, Max, Jan-Willem & Floris en vader Floor, moeder Maaike. Zij geven leiding aan het bedrijf op diverse afdelingen met verschillende verantwoordelijkheden. Binnen het bedrijf is een open werksfeer waarbij plezier in het vak voorop staat en hand in hand gaat met ijverig werken. Met afdelingen in Brood, Patisserie en chocolade willen wij zo veel mogelijk in eigen bakkerij produceren. Dit zodat wij onderscheidend vermogen hebben ten opzichte van onze concurrentie. Dit gaat al vele jaren met succes en ook richting de toekomst willen wij dit blijven verder ontwikkelen. Met de nieuw gebouwde bakkerij en als vierde generatie willen wij nog vele jaren door in ons mooie bakkerszaak en dat kunnen we niet alleen!
- Informatie Leren & Werken Binnen onze bakkerij leiden wij al 100 jaar leerlingen en inmiddels veel collega's op voor het ambachtelijk brood en banket/patisserie vak. Van de vele leerlingen welke wij hebben mogen opleiden zijn er velen gebleven en daar zijn wij uitermate trots op. Daarnaast hebben wij als bedrijf mogen bijdragen aan de ontwikkeling van meerdere oud leerlingen die doorgegroeid zijn naar bedrijven met hogere functies of eigen bedrijven. Wij vragen van de student een stuk verantwoordelijkheid zodat zij zichzelf het beste kunnen ontwikkelen. Je krijgt veel ondersteuning van de ervaren praktijkbegeleiders en vragen stellen wordt enorm gewaardeerd. Juist door veel vragen te stellen en fouten te mogen maken kun je jezelf het meest ontwikkelen. Wij zijn een no-nonsense organisatie waar een 9 tot 5 mentaliteit niet binnen de organisatie past. Alle collega's binnen ons bedrijf werken dagelijks hard om de producten met een zo hoog mogelijke kwaliteit te maken. Door continue te innoveren op product niveau en wisseling van assortimenten is het leuk en leerzaam te werken aan de vele producten in ons bedrijf. Zo werken wij met 4 seizoenen, om een uitdagend wisselend assortiment aan te kunnen bieden aan onze klanten. Dit biedt mogelijkheden om je op verschillende vlakken te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
- Informatie Student Samen met diverse scholen, bedrijven en kenniscentrums werken wij continu aan het verbeteren en ontwikkelen van onze medewerkers, producten en bedrijfsvoering. Ook na je opleiding is het mogelijk om cursussen of specialisaties te ontwikkelen. Graag komen we met je in gesprek om wederzijds kennis te maken.
Bakkerij van Lieshout
- Naam Bakkerij van Lieshout
- Leerbedrijf ID 100143838
- KvK naam Van Lieshout's Bakkerijen B.V.
- KvK nummer 51766302
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Bakkerij van Lieshout
- Naam Bakkerij van Lieshout
- Leerbedrijf ID 100143838
- KvK naam Van Lieshout's Bakkerijen B.V.
- KvK nummer 51766302
Contactpersonen (4)
-
Angela van Laarhoven Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Floris van Lieshout Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Sylvia Nijssen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider RetailmedewerkerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenRetailmedewerker
-
Maaike Verhoof Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV