Leidinggevende keuken

De Lochemse Berg Uitdagende stage plek in een jong bedrijf met fantastische tuin en gemoedelijke sfeer.

Werken in een klein team, waar we het samen doen. Houd je van pure en eerlijke producten, en zoek je naar mogelijkheden om stappen te zetten in jou culinaire kennis? Dan zit je hier goed. We hebben momenteel 2 mensen in het keukenteam, waardoor er veel ruimte is om van je directe collega’s en is er ruimte voor jouw ideeën. Daarbij bekijken we graag je persoonlijke doelen en helpen wij je graag om deze te bereiken. Je helpt bij het bereiden van de gerechten voor onze gasten. Je zorgt voor de juiste opmaak en bereiding. In onze keuken werken we met verse producten uit onze eigen moestuin. Seizoensgebonden en ambacht staat voorop. Ons restaurant is 5 dagen in de week geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Woensdag tot en met zaterdag draaien we lunch en dinsdag tot en met zaterdag diner. We kunnen 40 gasten kwijt in het restaurant. Daarnaast hebben we 10 hotelkamers elk met hun eigen karakter, ontbijt wordt verzorgd door 2 dames.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit vinden wij belangrijk; door de moestuin is hiervoor veel ruimte om te experimenteren. Vriendelijk zijn; voor elkaar maar ook voor de gasten. Er worden ook aan de keuken vaak vragen gesteld over de locatie en even een praatje maken moet kunnen.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een mogelijkheid om mee te helpen opbouwen aan een jong bedrijf. We zitten er zelfs sinds maart 2023 en daardoor nog veel ruimte voor verandering en verbetering. We willen met zijn alle er een mooi en leuk bedrijf van maken. Klein team met 2 jonge eigenaren die zelf de nodige ervaringen hebben opgedaan bij veel bedrijven. De eigenaren willen je graag helpen om te komen waar jij naartoe wilt; hierin hebben we zelf ook de nodige hulp in gehad.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder