Marketing & Communication Specialist

Sprinter Search B.V. Stage Marketing Communicatie

Je begint jouw dag bij ons aan de bar met een kopje koffie of thee. Even relaxed de dag beginnen. Als Stagiair Marketing & Communicatie pak je marketing- of communicatieprojecten op die het klantverschil maken én je ontwikkeling een boost geven. Dit doe je door vallen en opstaan, van experimenteren leer je tenslotte het meest! Kijk jij met een frisse blik naar ons bedrijf en vind je het leuk om nieuwe tools uit te proberen of bijvoorbeeld campagnes op te zetten? Ben je creatief in het bedenken van marketingactiviteiten en/of communicatie-uitingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Sprinter Search ga jij je op twee stromen richten, zowel employer en employee branding. Waarin jij je campagnes gaat inrichten middels de push en pullstrategie. Hierdoor heb je een grote reikwijdte in jou campagnes en veel flexibiliteit! Jij bent bereid te experimenteren totdat je de juiste formule tot succes gevonden hebt. En dat succes draait wat ons betreft om het aantrekken van mensen voor ons merk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Zoek je een interessante stage met veel afwisseling en verantwoordelijkheid? Dan is deze stage zeker wat voor jou! Wij zoeken een open persoon met een kritische blik op marketingprocessen en mensen. Dat is noodzakelijk want je gaat leren wanneer marketing effectief is en wanneer niet. Jij durft stappen te zetten en te experimenteren. Verder ben jij een student: Met een Hbo werk-denkniveau; - Die affiniteit heeft met online marketing of communicatie; - Die woonachtig is in de regio Amersfoort / Barneveld of bereid is om te reizen; - Die ervaring heeft met sociale media; - Die eigenwijs is maar wijs genoeg om te leren van anderen; - Die snel kansen ziet en goed naar alternatieven kan zoeken. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder waar jij komt stage lopen! Afstuderen is mogelijk, maar wel in combinatie met meewerken binnen de organisatie.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in een jong, dynamisch team waar het werkplezier voorop staat. Onze Officemanager Geraliene verzorgt ons tot in de puntjes. Corine regelt alles achter de schermen omtrent verloning en facturatie. Samen zijn zij verantwoordelijk voor onze eigen backoffice, waardoor wij alles in eigen beheer hebben. Aan de voorkant staat ons team van Adviseurs klaar voor onze klanten. Samen met onze Recruiters zorgen zij ervoor dat Civiele professionals hun loopbaan met passie voort kunnen zetten bij de mooiste opdrachtgevers. Naast ''matchen'' maken wij ook graag tijd vrij voor een domibo, een potje tafeltennissen of een sessie persoonlijke ontwikkeling! Nu zijn wij dé verbinder, maar online kunnen wij nog flinke stappen zetten! Ga jij ons daarbij meehelpen?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder