Marketing & Communication Specialist

&Olives Travel Creatieve Marketing Stagiair(e) Gezocht: Versterk ons marketingteam bij &Olives Travel!

Wil jij deel uitmaken van een Nederlandse reisorganisatie met een rijk verleden en ruime expertise? &Olives Travel zoekt een enthousiaste en leergierige student om ons marketingteam te versterken. Je werkt in een klein team van marketeers aan het inplannen van social media posts, opstellen van nieuwsbrieven, bijwerken van de website en analyseren van websitegedrag. Daarnaast ondersteun je bij diverse marketingprojecten. Je doet ervaring op in social media marketing, e-mailmarketing, contentcreatie en data-analyse. Ook leer je zelfstandig marketingprojecten uitvoeren. Bij &Olives Travel krijg je de juiste begeleiding en werk je in een innovatieve omgeving waar je actief bijdraagt aan onze marketingstrategieën. Klinkt dit als jouw ideale stage? Neem dan snel contact met ons op en stuur je sollicitatie naar &Olives Travel! Reizen met verrijking, kwaliteit en duurzaamheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij &Olives Travel zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige student in het derde of vierde leerjaar. Jij hebt een passie voor marketing en reizen, en je bent vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal. We zoeken iemand die goed op de hoogte is van alle social media kanalen en creatief is met fotografie en/of video, wat een grote pré is. Je bent geïnteresseerd in contentbeheer (CMS) en andere online marketingactiviteiten zoals affiliate marketing en nieuwsbrief marketing. Je houdt van schrijven en spreken, en je communiceert duidelijk en effectief. Samen kijken we naar jouw interessevlak en baseren daarop de focus van je werkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

Bij &Olives Travel bieden wij een inspirerende stageplek waar je jouw marketingvaardigheden verder ontwikkelt en je passie voor reizen combineert met je carrière. Je krijgt praktische ervaring in social media marketing, contentbeheer (CMS), e-mailmarketing, affiliate marketing en data-analyse. Creativiteit met fotografie en video is welkom, en je ontvangt intensieve begeleiding van ervaren marketeers. Werk in een dynamisch team en ontdek de nieuwste trends in marketing en e-commerce. Bij een succesvolle stage is er de mogelijkheid voor een vaste aanstelling. Ontwikkel je vaardigheden en groei mee met ons in een wereld van inspirerende reizen en avontuurlijke uitdagingen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder