Manager / ondernemer horeca

Polderhuis Bed & Breakfast B.V. Polderhuis B&B, daar leer je álle kanten van het vak! Kom jij bij ons leren?

Bij Polderhuis Bed & Breakfast hoef jij je nooit te vervelen. Wil jij alle facetten van de horeca meemaken, dan zit je bij ons goed! ‘s Ochtends serveer je ontbijt aan onze gasten. Wij besteden extra persoonlijke aandacht aan onze gasten, dus een praatje is altijd leuk. In een ongedwongen sfeer zorg je dat onze gast het aan niets ontbreekt. Tussendoor zorg je dat alles in de keuken er netjes uitziet, zet dingen klaar. Ondertussen komen onze eerste vaste gasten al op het terras. Ze komen genieten van ons mooie terras, goede service en lekkere koffie. Kamers worden schoongemaakt en soms heeft iemand een handje nodig. Als alleskunner draai jij je hand er niet voor om, teamwork! Bij het Polderhuis wordt je een echte alleskunner en kun jij je volledig ontplooien in een gezellig team. Je brengt jouw gastheerschap mee en wordt een aanvulling op ons gezellige team. Met de tijd pak je steeds meer administratie op en laten we je vrij om je te ontplooien als manager.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw persoonlijke touch, daar komen de gasten voor terug! We stimuleren je om een praatje te maken, of nét dat beetje extra te doen voor die leuke gast. Jij neemt je ervaringen mee en weet dat op een creatieve manier te implementeren in ons bedrijf. Teamwork is erg belangrijk, in een kleiner bedrijf pak je af en toe ook werkzaamheden mee die in eerste instantie niet jouw taak zijn. In ons team ben (of wordt) je een echte alleskunner!

Wat biedt het bedrijf?

Ons gezellige team verwelkomt je graag! Vanuit de diverse expertises van de eigenaren, leer je de diverse facetten van het manager zijn. Administratie en leiding geven, overzicht houden en ondertussen je gasten tevreden houden. Bij ons leer je niet één ding, na een studiejaar bij het Polderhuis, kom je vol kennis naar buiten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder