Manager / ondernemer horeca

Koningsoord Horeca Exploitatie B.V. Wil jij werken in een bedrijf waar je nog echt alles kunt leren?

Afhankelijk van je opleiding zullen we het gehele werkproces doorlopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrij, oog voor details en creativiteit worden erg gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

Is gastvrijheid jouw tweede natuur en ben jij als Bedieningsmedewerker pas tevreden als je weet dat je gasten het optimaal naar hun zin hebben? Vind je het daarnaast leuk om een echte band met de vaste gasten op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op een unieke locatie in Berkel-Enschot in het oude Trappistinnenklooster is Hemels eten & drinken gevestigd. Hemels staat voor een bijzondere plek, huiselijke sfeer, servicegerichte medewerkers en heerlijk eten. De menukaart is een samenstelling van seizoensgebonden producten. Onze keuken staat bekend om zijn goede Frans mediterrane keuken met Aziatische invloeden. We hebben een hecht team wat klaarstaat voor elkaar. Goede arbeidsvoorwaarden. Kloksysteem waar de uren transparant inzichtelijk zijn. Altijd op tijd uitbetaling van je salaris, Dikke fooi per maand boven op je salaris, toeslagen waar je recht op hebt, 4 daagse werkweek en nog veel meer!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder