Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

McDonald's Beverwijk Werken en leren in een topbedrijf!

Geen dag is hetzelfde. Het heeft onze voorkeur om iedereen allround te maken in het bedrijf. Je leert plannen en organiseren, communiceren en samenwerken. Om onze gasten goed te kunnen informeren start je in onze keuken en leer je de beroemde producten maken volgens de golden standards. Daarnaast leer je snel en vriendelijk te communiceren met onze gasten. Hoe we ons terrein en het gebouw onderhouden, hoe we omgaan met voorraadbeheer en op welke manier we ervoor zorgen dat we op tijd kunnen starten en weer kunnen sluiten zijn allemaal zaken die je als stagiair of leerling gaat ondervinden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als medewerker van McDonald's (en dus ook als student en stagiair) ben je het visitekaartje. Je kunt zowel goed omgaan met onze gasten en met collega's. Je houdt van gezelligheid op het juiste moment en weet wanneer je een stapje extra moet doen. Lekker doorpakken in teamverband maar ook goed zelfstandig kunnen werken past goed bij je of wil je leren.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt met veel jonge mensen en krijgt voldoende kansen om door te groeien. Er zijn genoeg trainingsplekken en we doen naast hard werken ook veel leuke dingen samen. Sporttoernooien en samen ontbijten bijvoorbeeld.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder