Meewerkend horeca ondernemer

Groepsuitjes Breda B.V. We zoeken dromers, doeners & durfals!

Bootje Varen Breda, Groepsuitjes Breda en BAAI Breda zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes op en rondom het water in Breda. Jaarlijks verzorgen we 1500 uitjes voor ruim 30.000 gasten per jaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gemotiveerde MBO-student met affiniteit voor horeca en leisure • Gastvrij, energiek en sociaal, met een hands-on mentaliteit • Goede communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte houding • Flexibel, proactief en snel in actie • Bereid om initiatief te nemen en bij te dragen aan een geslaagde dag

Wat biedt het bedrijf?

Als MBO stagiair bij Bootje Varen Breda ben je voornamelijk bezig op de vloer. Je ondersteunt het personeel met het voorbereiden en onderhouden van onze sloepen, zoals het voorleggen, aftanken, en schoonmaken. Jij verwelkomt de gasten die de sloepen huren en geeft hen uitleg over de route en de sloep zelf. Daarnaast draag je zorg voor het voorbereidend werk bij de overige boten, zoals het opmaken van de boten, schoonmaken, en zorgen voor een goede ontvangst van de groep. Kortom, een veelzijdige stage waar je niet alleen veel leert over de dagelijkse operatie, maar ook echt een belangrijke schakel bent in het verzorgen van een topervaring voor onze gasten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder