Brood en Banketbakkerij Alsady
- Naam Brood en Banketbakkerij Alsady
- Leerbedrijf ID 100451612
- KvK naam Brood en Banket Alsady
- KvK nummer 96950269
- KvK vestigingsnummer 000036359572
- Bedrijfsindeling Winkels in brood en banket
- Telefoon +31647055237
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving Een brood en banketbakkerij met top producten uit recepturen van wereld patissiers.
-
Opleidingsgebieden
- Retail - Verkoopspecialist
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Brood en Banketbakkerij Alsady
- Naam Brood en Banketbakkerij Alsady
- Leerbedrijf ID 100451612
- KvK naam Brood en Banket Alsady
- KvK nummer 96950269
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop (B1-K1)
- Ontvangt klanten en verleent service (B1-K1-W1)
- Voert (advies)gesprekken (B1-K1-W2)
- Handelt de verkoop af (B1-K1-W3)
- Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden (B1-K1-W4)
Begeleidt retailondersteunende processen (B1-K2)
- Begeleidt de goederenstroom (B1-K2-W1)
- Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W2)
- Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie (B1-K2-W3)
- Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging (B1-K2-W4)
- Profileert de organisatie in de lokale markt (B1-K2-W5)
Voert taken omtrent personeelsmanagement uit (B1-K3)
- Maakt werkplanningen (B1-K3-W1)
- Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers (B1-K3-W2)
- Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers (B1-K3-W3)
- Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid (B1-K3-W4)
Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging (B1-K4)
- Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging (B1-K4-W1)
- Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen (B1-K4-W2)
- Onderzoekt nieuwe kansen (B1-K4-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Afdelingsmanager (90920)
- Filiaalmanager (90950)
- Filiaalmanager (Filiaalmanager detailhandel) (90951)
- Filiaalmanager (Manager wonen) (90952)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Management retail (23076)
- Management retail (23193)
- Manager groene detailhandel (97792)
- Manager handel (22146)
- Manager handel (93490)
- Manager handel (Afdelingsmanager) (93491)
- Manager handel (Filiaalmanager) (93492)
- Manager handel (Manager wonen) (93493)
- Manager retail (25162)
- Manager retail (25502)
- Retail Management (23323)
Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving (B1-K1)
- Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving (B1-K1-W1)
- Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten (B1-K1-W2)
- Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af (B1-K1-W3)
- Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming (B1-K1-W4)
Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit (B1-K2)
- Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie (B1-K2-W1)
- Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen (B1-K2-W2)
- Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s (B1-K2-W4)
- Doet operationele verbetervoorstellen (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Advies en leiding in de verkoop (23070)
- Advies en leiding in de verkoop (23195)
- Eerste verkoper (25153)
- Retail advies (23325)
- Verkoopadviseur (25154)
- Verkoopspecialist (22144)
- Verkoopspecialist (25155)
- Verkoopspecialist (90380)
- Verkoopspecialist (Verkoopspecialist detailhandel) (90383)
- Verkoopspecialist elektrotechnische detailhandel (90386)
- Verkoopspecialist groene detailhandel (25501)
- Verkoopspecialist mode (90385)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in de bakkerij (P1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (P1-K1-W1)
- Bereidt bakkerijproducten (P1-K1-W2)
- Adviseert de klant (P1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
- Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan (P1-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Ondernemer bakkerij) (90304)
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Brood en Banketbakkerij Alsady
- Naam Brood en Banketbakkerij Alsady
- Leerbedrijf ID 100451612
- KvK naam Brood en Banket Alsady
- KvK nummer 96950269
Contactpersonen (2)
-
Amir Alsady Praktijkopleider, Contactpersoon BPV RetailspecialistRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenRetailspecialist, Retailmanager
Retailmanager -
Athier Alsady Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Ondernemer bakkerij, Retailspecialist, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker, Leidinggevende bakkerij, Patissier
Ondernemer bakkerij, Retailspecialist, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker, Leidinggevende bakkerij, Patissier