Burger King Weert
- Naam Burger King Weert
- Leerbedrijf ID 100154855
- KvK naam Burger King Nederweert
- KvK nummer 56794657
- KvK vestigingsnummer 000041027574
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31884540620
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Gr8 Burger King B.V. is een franchisenemer van de Burger King formule. Momenteel is Gr8 Burger King B.V. franchisenemer van acht Burger King restaurants gevestigd in De Meern, Gilze, Nederweert, Nieuwegein, Roermond, Spijkenisse, Stroe en Zevenaar. Roermond en Spijkenisse zijn gevestigd op of naast een woonboulevard en de overige restaurants zijn alle gevestigd langs de snelweg. De restaurants zijn allen gemakkelijk te bereiken met de auto en de restaurants in De Meern, Roermond, Spijkenisse en Zevenaar zijn tevens makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de fiets/scooter. De openingstijden verschillen per vestiging, dit is onder ander afhankelijk of het restaurant aan de snelweg ligt of dat het restaurant een Drive Thru heeft. Burger King Spijkenisse is bijvoorbeeld het langste geopend, zij zijn open tot 01:00 uur. De werktijden variëren tussen 07:00 uur en 24:00 uur (en in Spijkenisse 03:00 uur). Gr8 Burger King B.V. is onderdeel van Gr8 Nederland B.V. Gr8 Nederland heeft ook 7 hotels en is franchisenemer van 2 Starbucks restaurants. Alle vestigingen die onder Gr8 Nederland vallen worden ondersteund en aangestuurd vanuit het hoofdkantoor aan de Beneluxweg 7 in Oosterhout (Noord-Brabant).
- Informatie Leren & Werken Wij vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Maar niet alleen van onze huidige medewerkers, maar ook die van eventuele toekomstige medewerkers. Om er voor te zorgen dat wij kunnen blijven groeien met Burger King is het van belang dat voldoende mensen, waaronder ook onze leerlingen, goed worden opgeleid. Dit zal zorgen voor een goede ontwikkeling van de Leerling maar ook voor de ontwikkeling van Burger King. Onze kennis overdragen aan nieuwe leerlingen is iets wat wij erg belangrijk vinden. In de eerste plaats zodat wij kunnen blijven groeien met het aantal restaurants, als tweede zodat het bedrijf beter kan worden met nieuwe goed opgeleide mensen en als laatste zal de Leerlinge ook zelf inzien dat het werken in de “fast-service” geen lopende band werk is. Het werk is erg uitdagend en zit vol verschillende werkzaamheden. Om te laten zien dat wij geen simpele hamburger bakkers zijn, vinden wij het belangrijk om leerlingen te leren hoe het complete bedrijfsleven in elkaar steekt. Van hamburgers bakken, roosters en bestellingen maken tot volledig verantwoordelijk zijn voor de inkomsten en uitgaven en de te behalen winst. Niet alleen is het voor ons en de Leerlinge leerzaam, maar ook heeft een Leerlinge een andere kijk. Hierdoor kunnen wij wellicht ook verbeteren en onze strategie aanpassen. Hierin kan de leerling ook zeker een grote ondersteunende rol spelen.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Burger King Weert
- Naam Burger King Weert
- Leerbedrijf ID 100154855
- KvK naam Burger King Nederweert
- KvK nummer 56794657
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23422)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
- Leidinggevende van een team/afdeling/project (27047)
Sector: Horeca en bakkerij
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K1)
- Assisteert bij bedrijfsontwikkeling (P3-K1-W1)
- Sluit het fastservicebedrijf af (P3-K1-W10)
- Begroot financiën (P3-K1-W2)
- Bewaakt budgetten (P3-K1-W3)
- Voert de dagadministratie uit (P3-K1-W4)
- Plant voorraadniveaus (P3-K1-W5)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K1-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K1-W7)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K1-W8)
- Rapporteert aan de manager/ondernemer (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Bedrijfsleider fastservice) (94210)
- Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager) (95431)
- Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice) (95432)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager) (90682)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager) (90683)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager) (94162)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Burger King Weert
- Naam Burger King Weert
- Leerbedrijf ID 100154855
- KvK naam Burger King Nederweert
- KvK nummer 56794657
Contactpersonen (2)
-
Bart Kornips Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker fastserviceRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker fastservice, Manager / bedrijfsleider fastservice, 1e Medewerker fastservice, Leidinggevende team / afdeling / project
Manager / bedrijfsleider fastservice, 1e Medewerker fastservice, Leidinggevende team / afdeling / project -
Jesse Tunissen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Medewerker fastserviceRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMedewerker fastservice, Manager / bedrijfsleider fastservice, Leidinggevende team / afdeling / project, 1e Medewerker fastservice
Manager / bedrijfsleider fastservice, Leidinggevende team / afdeling / project, 1e Medewerker fastservice