Chocoladebezorgd
- Naam Chocoladebezorgd
- Leerbedrijf ID 100667982
- KvK naam Chocoladebezorgd
- KvK nummer 83200827
- KvK vestigingsnummer 000032729375
- Bedrijfsindeling Detailhandel via postorder en internet in voedingsmiddelen en drogisterijwaren
- Telefoon +31528522132
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Bij Chocoladebezorgd vind je lekkere en unieke chocoladecadeaus voor ieder moment, zowel voor de particuliere consument- als voor bedrijven. In Hoogeveen (Drenthe) vestigt zich ons chocoladeatelier, waar we iedere dag met veel liefde en plezier chocoladecadeaus maken, verpakken en versturen naar duizenden chocoladeliefhebbers in Nederland, België en Duitsland. Onze creatieve vakkundige chocolatiers maken alle chocoladecreaties met de hand, van eerlijke Belgische chocolade en met enkel de beste ingrediënten. Met een enthousiast team werken we samen aan een belangrijk doel: zo veel mogelijk mensen blij maken met onze chocolade!
- Informatie Leren & Werken Bij Chocoladebezorgd werken we met jonge professionals aan één gezamenlijk doel: zo veel mogelijk mensen blij maken met onze chocoladecadeaus. Onze organisatie bestaat uit een jong team verdeeld over drie gezellige afdelingen. We staan altijd open voor nieuwe collega's en zorgen dat zij zich meteen welkom voelen, goed mee kunnen komen en het gevoel hebben alles te kunnen overleggen en vragen. Inmiddels werken we meerdere jaren met studenten van verschillende verschillende opleidingen. We zorgen dat zij een fijne werkplek krijgen, taken snel oppakken en dat er tijd en ruimte is voor eventuele schoolopdrachten.
- Informatie Student Inmiddels werken we al meerdere jaren samen met studenten van verschillende verschillende scholen en opleidingen. Op dit moment zijn er drie studenten binnen ons enthousiaste team: een leerling-patissier van het ROC van Twente, een commerciële hbo-stagiaire vanuit het Stenden en een creatieve communicatiestudent van het Windesheim in Zwolle.
Chocoladebezorgd
- Naam Chocoladebezorgd
- Leerbedrijf ID 100667982
- KvK naam Chocoladebezorgd
- KvK nummer 83200827
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom (P1-K1)
- Ontvangt goederen en/of producten (P1-K1-W1)
- Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op (P1-K1-W2)
- Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen (P1-K1-W3)
- Voert handelingen op goederen/of en producten uit (P1-K1-W4)
- Maakt goederen en/of producten verzendklaar (P1-K1-W5)
- Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris (P1-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent logistiek (25254)
- Assistent logistiek (25259)
- Assistent logistiek (95768)
- Assistent logistiek (97796)
- Assistent logistiek medewerker (22137)
- Assistent logistiek medewerker (90980)
- Assistent logistiek medewerker (93730)
- Assistent logistiek medewerker (Assistent logistiek medewerker KC Handel) (93731)
- Assistent logistiek medewerker (Assistent logistiek medewerker VTL) (93732)
- Assistent medewerker transport en logistiek (91820)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Niet uitvoerbaar: Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Niet uitvoerbaar: Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Niet uitvoerbaar: Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
Onderneemt (B1-K1)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Niet uitvoerbaar: Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Niet uitvoerbaar: Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in de bakkerij (P1-K1)
- Niet uitvoerbaar: Voert voorbereidende werkzaamheden uit (P1-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Bereidt bakkerijproducten (P1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Adviseert de klant (P1-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Voert afrondende werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan (P1-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Ondernemer bakkerij) (90304)
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Niet uitvoerbaar: Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Niet uitvoerbaar: Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Niet uitvoerbaar: Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: Media en vormgeving
Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting (B1-K1)
- Bespreekt de opdracht voor de media-uiting (B1-K1-W1)
- Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting (B1-K1-W2)
- Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting (B1-K1-W3)
Realiseert de media-uiting (B1-K2)
- Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting (B1-K2-W1)
- Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties (B1-K2-W2)
- Rondt de opdracht voor de media-uiting af (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround DTP-er (25197)
- Allround DTP-er (95705)
- Allround DTP-er (95706)
- DTP (23092)
- DTP-er (22083)
- DTP-er (90180)
- DTP-er (90190)
- DTP-er (Allround DTP-er KC GOC) (90191)
- DTP-er (Allround DTP-er Savantis) (90192)
- Media en vormgeving (79040)
- Mediamaken (23237)
Bereidt de mediaopdracht voor (B1-K1)
- Bespreekt mediaopdracht met opdrachtgever (B1-K1-W1)
- Bepaalt doel, doelgroep en mediamogelijkheden (B1-K1-W2)
- Doet research naar onderwerp/thema (B1-K1-W3)
- Maakt een plan en organiseert de werkzaamheden (B1-K1-W4)
- Bereidt interviews voor (B1-K1-W5)
- Bereidt opnames voor (B1-K1-W6)
Maakt, verzamelt en bewerkt content (B1-K2)
- Schrijft en controleert tekstberichten (B1-K2-W1)
- Neemt interviews af (B1-K2-W2)
- Maakt opnames (B1-K2-W3)
- Bewerkt opnames (B1-K2-W4)
- Verzamelt alle content en voegt onderdelen samen tot een (crossmediale) productie (B1-K2-W5)
Publiceert en beheert content (B1-K3)
- Publiceert content (B1-K3-W1)
- Beheert content (B1-K3-W2)
- Analyseert bereik en effect van content (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Media en vormgeving (79040)
- Mediaredactie (23094)
- Mediaredactie (23357)
- Mediaredactiemedewerker (25200)
Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen (B1-K1)
- Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context (B1-K1-W1)
- Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant (B1-K1-W2)
- Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input (B1-K1-W3)
- Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject (B1-K1-W4)
- Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces (B1-K1-W5)
- Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen (B1-K1-W6)
- Voert projectmatige werkzaamheden uit (B1-K1-W7)
Positioneert en profileert zich in de markt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel) (B1-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Game artist (22085)
- Gaming artist (93220)
- Media en vormgeving (79040)
- Mediavormgever (22086)
- Mediavormgever (25201)
- Mediavormgever (90400)
- Mediavormgever (Animatie/audiovisuele vormgeving KC GOC) (90411)
- Mediavormgever (Animatie/audiovisuele vormgeving KC PMLF) (90421)
- Mediavormgever (Animatie/audiovisuele vormgeving Savantis) (90401)
- Mediavormgever (Art & design KC GOC) (90412)
- Mediavormgever (Art & design KC PMLF) (90422)
- Mediavormgever (Art & design Savantis) (90402)
- Mediavormgever (Grafische vormgeving KC GOC) (90413)
- Mediavormgever (Grafische vormgeving KC PMLF) (90424)
- Mediavormgever (Grafische vormgeving Savantis) (90403)
- Mediavormgever (Interactieve vormgeving KC GOC) (90414)
- Mediavormgever (Interactieve vormgeving KC PMLF) (90423)
- Mediavormgever (Interactieve vormgeving Savantis) (90404)
- Mediavormgeving (23095)
- Mediavormgeving (23257)
Sector: Transport, scheepvaart en logistiek
Goederen/producten ontvangen en opslaan (B1-K1)
- Lost en controleert goederen/producten (B1-K1-W1)
- Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op (B1-K1-W2)
Orders verzamelen en goederen/producten bewerken (B1-K2)
- Verzamelt en controleert orders (B1-K2-W1)
- Voert VAL-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen (B1-K2-W3)
- Rondt het verzamelen van orders af (B1-K2-W4)
Goederen/producten verzenden (B1-K3)
- Maakt goederen/producten verzendklaar (B1-K3-W1)
- Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek (23143)
- Logistiek (23309)
- Logistiek medewerker (22140)
- Logistiek medewerker (25371)
- Logistiek medewerker (90250)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker balieshopmedewerker) (90251)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker confectie- en textielbranche) LIFTgroup (90256)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker groothandel) (90257)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker KC Handel) (90252)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker Mobiliteitsbranche) (90253)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker VTL) (90255)
- Logistiek medewerker houthandel (93580)
- Logistiek medewerker houthandel (95756)
- Logistiek vakman (22026)
- Logistiek vakman (22210)
- Logistiek vakman (22242)
- Logistiek vakman (95330)
- Logistiek vakman (97760)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker houthandel) (95331)
- Transport, scheepvaart en logistiek (79070)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Chocoladebezorgd
- Naam Chocoladebezorgd
- Leerbedrijf ID 100667982
- KvK naam Chocoladebezorgd
- KvK nummer 83200827
Contactpersonen (3)
-
Jelte Jansens Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Vakexpert voeding, technologie en techniekRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenVakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Logistiek medewerker, Assistent logistiek, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Logistiek medewerker, Assistent logistiek, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs -
Jan-Jaap Plaizier Contactpersoon BPV, Praktijkopleider PatissierRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenPatissier, Vakexpert voeding en voorlichting, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Logistiek medewerker, Leidinggevende bakkerij, Uitvoerend bakker, Ondernemer bakkerij, Zelfstandig werkend bakker, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Assistent logistiek
Vakexpert voeding en voorlichting, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Logistiek medewerker, Leidinggevende bakkerij, Uitvoerend bakker, Ondernemer bakkerij, Zelfstandig werkend bakker, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Assistent logistiek -
Lianne Schoemaker Praktijkopleider, Contactpersoon BPV MediaredactiemedewerkerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenMediaredactiemedewerker, Allround mediamaker, Mediavormgever
Allround mediamaker, Mediavormgever