Chocolaterie Magdalena
- Naam Chocolaterie Magdalena
- Leerbedrijf ID 100657568
- KvK naam Chocolaterie Magdalena
- KvK nummer 69546886
- KvK vestigingsnummer 000021369879
- Bedrijfsindeling Detailhandel via postorder en internet in overige non-food
- Telefoon +31575441581
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wij zijn een allround en creatief chocoladebedrijf en zijn bijzonder vanwege een niet alledaagse vestigingslocatie op een bedrijventerrein. Hiermee vallen we niet op zoals een A of B locatie/winkel in een stads- en dorpskern. Desondanks weten vele klanten en bovenal vaste klanten ons prima te vinden en roemen onze vakkennis. En komen geregeld en gericht chocolade-inkopen doen. Onze fans ;-) Mede door onze niet alledaagse locatie zijn we uniek in wat we doen en hoe we het doen. Hiermee richten we ons ook op de zogenaamde b2b (zakelijke)markt, waaronder relatiegeschenken en geven workshops chocolade maken voor grote(ere) groepen mensen. Dit is prima te doen vanwege de grote ruimtes die we hebben. Onze klant wil niet te lang doen over zijn/haar inkopen en zetten met gemak de auto pal voor de deur en zijn met maximaal 5 minuten klaar en weer onderweg. Onderdeel van ons bedrijf is ook een prachtige winkel in het stadje Bronkhorst (kleinste stad van Nederland). Een mooi contrast en precies tegenovergesteld van ons nieuwe onderkomen. We zijn ons bewust van de dag van morgen en dat we dan met zijn allen nog steeds moeten kunnen genieten van mens en natuur. We werken zo veel als mogelijk mee aan een betere wereld en doen zo veel als mogelijk aan praktische duurzaamheid. Wij zijn zelf ook nog steeds dol op chocolade en daarmee is alles wat we doen elke dag weer een voorrecht om te mogen doen. Wetende dat niks in het (werk)leven vanzelfsprekend is.
- Informatie Leren & Werken We hebben de kennis en kunde in huis om alle kneepjes van het chocoladevak te leren en te doceren. Inmiddels hebben een aantal ROC-studenten dit in de praktijk ondervonden en is een daarvan ook gebleven met een vaste aanstelling tot gevolg. Wij hebben prima ervaring met studenten van verschillende in onze regio (Zutphen eo) gevestigde ROC's. En hiervan krijgen we ook positieve reacties terug.
- Informatie Student Wij werken met verschillende ROC's en MBO's waaronder Aventus en het Graafschap College, Zone College en ROC Nijmegen. Maar ook met middelbare scholen waar we leerlingen af en toe voor een snuffelstage uitnodigen.
Chocolaterie Magdalena
- Naam Chocolaterie Magdalena
- Leerbedrijf ID 100657568
- KvK naam Chocolaterie Magdalena
- KvK nummer 69546886
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 31-5-2023
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
niveau 3 / 26-8-2020
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Chocolaterie Magdalena
- Naam Chocolaterie Magdalena
- Leerbedrijf ID 100657568
- KvK naam Chocolaterie Magdalena
- KvK nummer 69546886
Contactpersonen (1)
-
Michael Bink Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV