Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen Ben jij op zoek naar een leuke leerplaats? Kom dan als Leerling Gastheer/Gastvrouw werken
• het ontvangen en bedienen van gasten • het opnemen van bestellingen en het geven van informatie • doorgeven van de bestelling aan de keuken • serveren van gerechten en dranken • het opdekken van tafels • het opmaken van rekeningen en afrekenen met gasten • lopen van buffetten, feesten en partijen • schoonmaakwerkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Een dienstverlenende instelling, betrokken en gastgericht • Je kunt goed communiceren en beschikt over goede sociale vaardigheden • Je hebt een representatieve uitstraling • Flexibele inzetbaarheid, op verschillende werktijden tussen 7.30 uur en 02.00 uur (maar voornamelijk in de avonduren) en op zon & feestdagen is vanzelfsprekend. • Je bent in het bezit van eigen vervoer • Beschikbaarheid tijdens de avonduren, weekenden en met feestdagen is een vereiste.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je veel ruimte om je theorie in de praktijk te brengen. Onze leermeesters staan klaar om jonge mensen op een plezierige wijze te begeleiden met hun technische vaardigheden. Er zijn doorgroeimogelijkheden en bij goed functioneren maar je zeker kans op een vaste aanstelling. Je komt terecht in een leuk en hecht team.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers