BuMach
- Naam BuMach
- Leerbedrijf ID 100675685
- KvK naam BuMach
- KvK nummer 17285358
- KvK vestigingsnummer 000008378169
- Bedrijfsindeling Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren
- Telefoon +31619020735
- Bedrijfsgrootte zzp'er/1 medewerker
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
-
Opleidingsgebieden
- Mobiliteit - Mobiele werktuigen
- Productietechniek - Lassen (niveau 2)
- Productietechniek - Constructiewerk (niveau 2)
- Productietechniek - Constructiewerk (niveau 3)
- Productietechniek - Lassen (niveau 3)
BuMach
- Naam BuMach
- Leerbedrijf ID 100675685
- KvK naam BuMach
- KvK nummer 17285358
Erkenningen
Sector: Mobiliteit en voertuigen
niveau 3 / 1-12-2023
Voert onderhoudswerkzaamheden uit aan voertuigen en/of mobiele werktuigen (B1-K1)
- Bereidt onderhoudswerkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen voor (B1-K1-W1)
- Voert onderhoudswerkzaamheden uit aan componenten en/of systemen die werken op basis van mechanische principes (B1-K1-W2)
- Voert onderhoudswerkzaamheden uit aan componenten en/of systemen die werken op basis van elektrische, elektronische of digitale principes (B1-K1-W3)
Voert complexe modificatie- en/of reparatie- en/of assemblagewerkzaamheden uit aan voertuigen en/of mobiele werktuigen (P2-K1)
- Bereidt complexe modificatie- en/of reparatie- en/of assemblagewerkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen voor (P2-K1-W1)
- Voert complexe modificatie-/reparatie-/assemblagewerkzaamheden uit aan componenten en/of systemen die werken o.b.v. mechanische principes (P2-K1-W2)
- Voert complexe modificatie-/reparatie-/assemblagewerkzaamheden uit aan systemen die werken o.b.v.elektrische/elektronische/digitale principes (P2-K1-W3)
Stelt diagnose aan componenten van voertuigen en/of mobiele werktuigen (P2-K2)
- Bereidt diagnosewerkzaamheden aan componenten van voertuigen en/of mobiele werktuigen voor (P2-K2-W1)
- Stelt diagnose aan mechanische componenten van voertuigen en/of mobiele werktuigen (P2-K2-W2)
- Stelt diagnose aan elektrische, elektronische of digitale componenten van voertuigen en/of mobiele werktuigen (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround monteur mobiele werktuigen (25241)
- Autotechniek (Eerste autotechnicus) (93420)
- Eerste Autotechnicus (25244)
- Eerste Bedrijfsautotechnicus (25245)
- Eerste Motorfietstechnicus (25232)
- Eerste Scootertechnicus (25233)
- Eerste voertuigtechnicus (90820)
- Eerste voertuigtechnicus (Eerste personenautotechnicus) (90822)
- Gemotoriseerde tweewielers (23106)
- Mobiliteit en voertuigen (79060)
- Voertuigen en mobiele werktuigen (23109)
- Voertuigen en mobiele werktuigen (23273)
niveau 2 / 1-12-2023
Voert onderhoudswerkzaamheden uit aan voertuigen en/of mobiele werktuigen (B1-K1)
- Bereidt onderhoudswerkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen voor (B1-K1-W1)
- Voert onderhoudswerkzaamheden uit aan componenten en/of systemen die werken op basis van mechanische principes (B1-K1-W2)
- Voert onderhoudswerkzaamheden uit aan componenten en/of systemen die werken op basis van elektrische, elektronische of digitale principes (B1-K1-W3)
Voert modificatie- en/of reparatie- en/of assemblagewerkzaamheden uit aan voertuigen en/of mobiele werktuigen (P1-K1)
- Bereidt modificatie- en/of reparatie- en/of assemblagewerkzaamheden aan voertuigen en/of mobiele werktuigen voor (P1-K1-W1)
- Voert modificatie-/reparatie-/assemblagewerkzaamheden uit aan componenten en/of systemen die werken o.b.v. mechanische principes (P1-K1-W2)
- Voert modificatie-/reparatie-/assemblagewerkzaamheden uit aan systemen die werken o.b.v. elektrische, elektronische of digitale principes (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Autotechnicus (25242)
- Autotechniek (22103)
- Autotechniek (Autotechnicus) (93410)
- Bedrijfsautotechnicus (25243)
- Gemotoriseerde tweewielers (23106)
- Mobiliteit en voertuigen (79060)
- Monteur mobiele werktuigen (25246)
- Motorfietstechnicus (25234)
- Scootertechnicus (25235)
- Voertuigen en mobiele werktuigen (23109)
- Voertuigen en mobiele werktuigen (23273)
- Voertuigtechnicus (90790)
- Voertuigtechnicus (Personenautotechnicus) (90792)
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 3 / 24-5-2024
Vervaardigt producten en/of onderdelen (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Vervaardigt en/of bewerkt het product (B1-K1-W2)
- Meet en controleert het product en/of onderdeel (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op (B1-K1-W4)
Voert (complexe) bewerkingen en/of modificaties uit (P2-K1)
- Controleert de werkopdracht en bereidt de werkzaamheden voor (P2-K1-W1)
- Stelt de benodigde machines en gereedschappen in en af (P2-K1-W2)
- Voert (complexe) bewerkingen uit (P2-K1-W3)
- Meet, controleert en/of test producten (P2-K1-W4)
- Rondt werkzaamheden af (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround constructiewerker (25286)
- Allround lasser (25287)
- Allround pijpenbewerker (25288)
- Allround plaatwerker (25289)
- Allround precisieverspaner (25624)
- Allround verspaner (25298)
- Fijnmechanisch technicus (91000)
- Fijnmechanisch technicus (91010)
- Fijnmechanisch technicus (Instrumentmaker) (91011)
- Fijnmechanisch technicus (Matrijzenmaker) (91012)
- Fijnmechanisch technicus (Stempelmaker) (91013)
- Fijnmechanische techniek (22045)
- Fijnmechanische Techniek (94350)
- Fijnmechanische Techniek (Allround verspaner) (94351)
- Fijnmechanische Techniek (Fijnmechanisch verspaner) (94352)
- Gereedschapsmaker (25299)
- Instrumentmaker (25300)
- Instrumentmaker (25625)
- Lasser (Lasser Allround) (91070)
- Metaalbewerken (22044)
- Metaalbewerken (23118)
- Metaalbewerken (94300)
- Metaalbewerken (94310)
- Metaalbewerken (Allround lasser) (94311)
- Metaalbewerken (Allround plaatwerker) (94313)
- Metaalbewerken (Allround plaatwerker) (94314)
- Metaalbewerken (Constructiewerker) (94312)
- Pijpenbewerker (Onderhoud en modificaties) (92331)
- Pijpenbewerker (Storingen in leidingsystemen) (92332)
- Plaatwerker (CNC-plaatwerker) (91130)
- Precisietechniek (23120)
- Precisietechniek (23254)
- Productietechniek (23361)
- Scheepsbouwer (25294)
- Techniek en procesindustrie (79020)
- Verspaner (Allround CNC-Verspaner) (92570)
niveau 2 / 24-5-2024
Vervaardigt producten en/of onderdelen (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Vervaardigt en/of bewerkt het product (B1-K1-W2)
- Meet en controleert het product en/of onderdeel (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op (B1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Basislasser (25290)
- CNC-Verspaner (92561)
- Constructiewerker (25291)
- Constructiewerker (90990)
- Constructiewerker (95761)
- Constructiewerker (Constructiewerker Gevelbouw) (90991)
- Constructiewerker (Constructiewerker Staalbouw) (90992)
- Conventioneel Verspaner (92562)
- Fijnmechanisch technicus (91000)
- Fijnmechanisch technicus (91010)
- Fijnmechanisch technicus (Slijper) (91001)
- Fijnmechanisch technicus (Vonkverspaner) (91002)
- Fijnmechanische techniek (22045)
- Fijnmechanische Techniek (94350)
- Fijnmechanische Techniek (Verspaner) (94340)
- Lasser (Basis Lasser) (91060)
- Metaalbewerken (22044)
- Metaalbewerken (23118)
- Metaalbewerken (94300)
- Metaalbewerken (94310)
- Metaalbewerken (Basislasser) (94302)
- Metaalbewerken (Metaalbewerker) (94301)
- Pijpenbewerker (25292)
- Pijpenbewerker (92330)
- Plaatwerker (25293)
- Plaatwerker (91120)
- Plaatwerker (95690)
- Plaatwerker (Isolatieplaatwerker) (91121)
- Plaatwerker (Plaatconstructiewerker) (91122)
- Precisietechniek (23120)
- Precisietechniek (23254)
- Productietechniek (23361)
- Scheepsmetaalbewerker (25295)
- Techniek en procesindustrie (79020)
- Verspanen (92560)
- Verspanen (Conventioneel en CNC Verspaner) (92563)
- Verspaner (25302)
- Verspaner (25623)
niveau 4 / 24-5-2024
Ontwerpt producten of systemen (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt ontwerpgegevens (B1-K1-W1)
- Werkt ontwerpen uit (B1-K1-W2)
- Kiest (duurzame) materialen en onderdelen (B1-K1-W3)
- Maakt een kostenberekening (B1-K1-W4)
Begeleidt werk (B1-K2)
- Begeleidt het werkproces (B1-K2-W1)
- Bewaakt begroting (B1-K2-W2)
- Voert kwaliteitscontroles uit (B1-K2-W3)
Bereidt werk voor (P1-K1)
- Verzamelt en verwerkt productiegegevens (P1-K1-W1)
- Maakt een tekening(pakket) (P1-K1-W2)
- Plant mensen en middelen in (P1-K1-W3)
Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2)
- Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2-W1)
- Doet verbetervoorstellen voor een product, installatie en/of systeem (P1-K2-W2)
- Evalueert een opgeleverd product, installatie en/of systeem (P1-K2-W3)
- Stelt procedures op t.b.v. gebruik en onderhoud van een product, installatie of systeem (P1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Engineering (23362)
- Engineering (23371)
- Middenkader engineering (22050)
- Middenkader engineering (94420)
- Middenkader Engineering (23119)
- Middenkader engineering (Technicus) (94421)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (25837)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (26006)
- Smart industry (23335)
- Technicus engineering (25297)
- Technicus engineering (25898)
- Technicus middenkader WEI (91140)
- Technicus middenkader WEI (Werktuigbouwkundige constructies en machines) (91148)
- Techniek en procesindustrie (79020)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 7-9-2022
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 7-9-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 7-9-2022
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
niveau 4 / 7-9-2022
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 7-9-2022
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
niveau 3 / 7-9-2022
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 7-9-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
BuMach
- Naam BuMach
- Leerbedrijf ID 100675685
- KvK naam BuMach
- KvK nummer 17285358
Contactpersonen (1)
-
Meindert Bunt Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigenRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAllround technicus voertuigen en mobiele werktuigen, Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen, Technicus engineering, Medewerker productietechniek, Allround medewerker productietechniek
Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen, Technicus engineering, Medewerker productietechniek, Allround medewerker productietechniek