De Nieuwe Keuken
- Naam De Nieuwe Keuken
- Leerbedrijf ID 100729657
- KvK naam De Nieuwe Keuken
- KvK nummer 75057433
- KvK vestigingsnummer 000042960347
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31626417839
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Nieuwe Keuken in Zwolle is een dynamisch restaurant dat zich richt op duurzaam en creatief koken met groenten in de hoofdrol. Gevestigd in het voormalige schoolgebouw van Eureka aan het Assendorperplein, biedt het een verrassend menu dat maandelijks wisselt en gebaseerd is op seizoensgebonden, lokale ingrediënten. De basis van het menu is vegetarisch, met de mogelijkheid om vlees of vis toe te voegen. De sfeer is informeel en gastvrij, met een open keuken en een inrichting vol planten. De Nieuwe Keuken is geopend van donderdag tot en met zondag en combineert culinaire creativiteit met een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit.
- Informatie Leren & Werken Bij De Nieuwe Keuken krijgen studenten de kans om actief deel te nemen aan het dagelijks reilen en zeilen van het restaurant, van het voorbereiden van gerechten tot het bedienen van gasten. Deze praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat studenten niet alleen hun technische vaardigheden verbeteren, maar ook essentiële soft skills ontwikkelen, zoals teamwork, communicatie en klantgerichtheid.
De Nieuwe Keuken
- Naam De Nieuwe Keuken
- Leerbedrijf ID 100729657
- KvK naam De Nieuwe Keuken
- KvK nummer 75057433
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 18-4-2025
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 18-4-2025
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
De Nieuwe Keuken
- Naam De Nieuwe Keuken
- Leerbedrijf ID 100729657
- KvK naam De Nieuwe Keuken
- KvK nummer 75057433
Contactpersonen (2)
-
Chris Jongejan Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok -
Sebastiaan Wesselink Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV