De Pannekoekenbakker
- Naam De Pannekoekenbakker
- Leerbedrijf ID 100148652
- KvK naam Panko B.V.
- KvK nummer 13042214
- KvK vestigingsnummer 000016361601
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31475563327
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Pannekoekenbakker Thorn is een groot familie bedrijf in hartje Thorn. Het is een bedrijf met als doelgroep jonge gezinnen en toeristen. Het is in de zomer geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 20:00. Het dorpje Thorn is goed te bereiken met het openbaarvervoer (met de bus vanuit Roermond of Weert via lijn 73) of met de auto en/of fiets. Het team bestaat op dit moment uit 10 vasten medewerkers en +- 40 ambulante medewerkers dit verdeeld over de keuken en de bediening. Het restaurant beschikt over 350 stoelen waarvan er 150 op het terras. Ons menukaart bestaat voornamelijk uit pannenkoeken maar er zijn ook kleine voorgerechten te vinden en leuke eigentijdse desserts. Ook hebben we een maandelijks wisselende kleine kaar voor streekgerechten en seizoens gerechten. Onze gerechten worden allemaal bereid met verse producten die zelf verwerkt worden in onze keuken. Wij leiden leerlingen op voor de keuken. Een leerling in ons bedrijf kan veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid verwachten. Wij vinden sfeer en gezelligheid binnen ons team erg belangrijk. Aan de andere kant vragen we een grote mate van nauwkeurigheid, zowel in de bereiding en opmaak van de gerechten als in de omgang met gasten en collega’s. Ook de schoonmaak van de keuken is van groot belang. De leerling wordt betrokken bij alle onderdelen van de keuken (koude kant, warme kant en ijskeuken). Maar we helpen elkaar waar nodig en is iedereen zo breed mogelijk inzetbaar.
- Informatie Leren & Werken Wij leiden leerlingen op om de nieuwe generatie enthousiast te maken voor ons vak. De animo voor het horeca vak loopt terug, waar wij helaas ook mee te maken hebben bij de werving van nieuwe medewerkers. Door leerlingen op te leiden willen wij laten zien hoe mooi en veelzijdig ons vak eigenlijk is en willen wij onze vakkennis overdragen. Daarnaast is het natuurlijk geweldig als je een kweekvijver kunt vormen met leerlingen die eventueel doorstromen binnen het bedrijf en ‘blijven hangen’ na hun opleidingsperiode. De fiscale voordelen wegen ook mee in het aannemen van een leerling. Alles bij elkaar een win – winsituatie voor zowel de leerlingen en de scholen als ons als bedrijf. Onze leerlingen opleiden doen we door middel van te werken met het BPV-boek van de leerling, een logische en haalbare planning, diverse gesprekken met de leerling en de BPV- begeleider en de leerling meenemen naar workshops en groothandels. In de zomerperiode hebben wij veel te maken met Duitse en Belgische toeristen. Dus je kunt bij ons ook nog wat van een andere taal en cultuur leren kennen, om zo meer ervaring te krijgen met de wensen van de internationale gast .
- Informatie Student zie www.pannekoekenbakker-thorn.nl eerdere bbl/bol stagiares hebben binnen ons bedrijf een leuke en leerzame tijd gehad!!!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
De Pannekoekenbakker
- Naam De Pannekoekenbakker
- Leerbedrijf ID 100148652
- KvK naam Panko B.V.
- KvK nummer 13042214
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
De Pannekoekenbakker
- Naam De Pannekoekenbakker
- Leerbedrijf ID 100148652
- KvK naam Panko B.V.
- KvK nummer 13042214
Contactpersonen (1)
- Rens Hendrikx Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Manager / ondernemer horeca, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Manager / ondernemer horeca, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs