Vakspecialist ondernemer

Incredible Future Bouw mee aan de groei van een innovatief bedrijf

Bij Incredible Future krijg je als stagiair de unieke kans om deel uit te maken van de opstartfase van een nieuw bedrijf en actief bij te dragen aan onze marktstrategie. Je werkt nauw samen met ons kernteam om onze visie en diensten te positioneren in de markt. Deze leerplek is ideaal voor studenten in de richting van ondernemerschap die willen leren hoe ze een bedrijf vanaf de basis kunnen opbouwen en in de markt kunnen zetten. Je begint je dag met een teamoverleg waarin de doelen en activiteiten worden besproken. Daarna ga je aan de slag met verschillende aspecten van het ondernemerschap, zoals marktonderzoek doen, het ontwikkelen van marketingstrategieën, en het creëren van klantgerichte content. Je ondersteunt ons bij het opzetten van netwerkevenementen en promotiecampagnes om onze zichtbaarheid te vergroten. Je ontwikkelt essentiële ondernemersvaardigheden zoals strategisch denken, creatief probleemoplossen en effectieve communicatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

In een start-up omgeving is het cruciaal dat je zelfstandig kunt denken en handelen. Initiatief nemen en creatieve oplossingen aandragen voor uitdagingen die zich voordoen. Belangrijk dat je in staat bent om marktonderzoek te doen en gegevens te analyseren om trends en klantbehoeften te begrijpen. Een sterke basis in digitale marketing, sociale media en online branding is cruciaal voor ons. Creatieve oplossingen zijn vaak nodig in een dynamische start-up omgeving waar flexibiliteit en innovatie centraal staan.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Incredible Future bieden we je de unieke kans om deel uit te maken van de opstartfase van een dynamisch, groeiend bedrijf. Als stagiair krijg je niet alleen de mogelijkheid om je marketingvaardigheden in de praktijk te brengen, maar ook om actief mee te denken over de strategieën en initiatieven die ons bedrijf naar een hoger niveau tillen. Je werkt nauw samen met ons kernteam, krijgt verantwoordelijkheid vanaf dag één en je hebt directe invloed op onze groei en succes. Deze ervaring is niet alleen leerzaam, maar ook een geweldige kans om te zien hoe een bedrijf vanaf de basis wordt opgebouwd, wat jouw toekomstige carrière een flinke boost kan geven.

Wat ga je leren?

  • Geeft invulling aan een businessmodel
  • B1-K1-W1 Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit
  • B1-K1-W2 Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan
  • B1-K1-W4 Schrijft een businessplan
  • Voert operationele processen in een onderneming uit
  • B1-K2-W1 Bouwt een zakelijk netwerk op
  • B1-K2-W2 Koopt producten en/of diensten
  • B1-K2-W3 Voert marketing- en communicatieprocessen uit
  • B1-K2-W4 Verkoopt producten en/of verleent diensten

lees verder