DKH
- Naam DKH
- Leerbedrijf ID 100169804
- KvK nummer 00000000
- Bedrijfsindeling Overige specialistische zakelijke dienstverlening
- Telefoon +31703624701
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak ervoor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken circa 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Baarn, Amsterdam en Apeldoorn.
- Informatie Leren & Werken Onze organisatie is al een aantal jaren een erkend leerbedrijf. Er zijn stage plaatsen beschikbaar bij diverse afdelingen zoals de afdeling Service&Uitvoering, bij de afdeling Portier-bewakers en bij de keuken als leerling kok. Ook is een BOL of BBL plaatsing mogelijk. Wij stimuleren de inzet van stagiairs. Stage lopen, het opdoen van werkervaring als onderdeel van een opleiding bij de Dienst van het Koninklijk Huis. De duur van een stage kan variëren van enkele weken tot een jaar. Het aantal dagen dat een student stage loopt, hangt af van het soort stage. Er bestaan verschillende soorten stages, zoals snuffelstages, meeloopstages, ervarings-of werkstages en afstudeerstages.
- Informatie Student Wij werken veel samen met het ROC-Mondriaan. Maar ook vanuit andere scholen en opleidingen zijn studenten welkom. Een veiligheidsonderzoek is van toepassing van alle studenten, ongeacht de duur van de stageperiode.
DKH
- Naam DKH
- Leerbedrijf ID 100169804
- KvK nummer 00000000
- Bedrijfsindeling Overige specialistische zakelijke dienstverlening
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Brengt de modewereld in beeld en ontwikkelt een eenvoudig modeconcept (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt informatie over ontwikkelingen in de mode (B1-K1-W1)
- Ontwikkelt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep (B1-K1-W2)
- Werkt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep in een plan uit (B1-K1-W3)
- Voert eenvoudige patroon- en naaitechnieken uit (B1-K1-W4)
Tekent en (ver)maakt kledingstukken (P1-K1)
- Bereidt het uitvoeren van patroon- en naaitechnische handelingen voor (P1-K1-W1)
- Neemt maten op (P1-K1-W2)
- Verricht patroontechnische handelingen (P1-K1-W3)
- Past een proefmodel door (P1-K1-W4)
- Verricht naaitechnische handelingen (P1-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround medewerker mode/maatkleding (25163)
- Fashion (23279)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Medewerker interieurtextiel (Allround medewerker interieurtextiel) (91960)
- Medewerker mode/maatkleding (Allround medewerker mode/maatkleding) (91250)
- Mode/maatkleding (23077)
Verricht patroontechnische en naaitechnische handelingen voor het (ver)maken van kledingstukken (B1-K1)
- Meet maten op (B1-K1-W1)
- Past eenvoudige patronen aan (B1-K1-W2)
- Helpt bij doorpassen (B1-K1-W3)
- Bereidt werkzaamheden voor (B1-K1-W4)
- (Ver)maakt kledingstukken (B1-K1-W5)
Verzamelt en presenteert informatie over mode (B1-K2)
- Verzamelt informatie over modetrends en/of -ontwikkelingen (B1-K2-W1)
- Informeert klanten en/of collega's over mode (B1-K2-W2)
- Presenteert kledingstukken (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Basismedewerker mode (25159)
- Fashionatelier (23280)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Kleding-, confectie- en veranderatelier (23074)
- Medewerker interieurtextiel (Basismedewerker interieurtextiel) (91950)
- Medewerker mode/maatkleding (22149)
- Medewerker mode/maatkleding (Basismedewerker mode/maatkleding) (91240)
Brengt de modewereld in beeld en ontwikkelt een eenvoudig modeconcept (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt informatie over ontwikkelingen in de mode (B1-K1-W1)
- Ontwikkelt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep (B1-K1-W2)
- Werkt een eenvoudig modeconcept voor een doelgroep in een plan uit (B1-K1-W3)
- Voert eenvoudige patroon- en naaitechnieken uit (B1-K1-W4)
Maakt mode op maat en begeleidt collega's (P3-K1)
- Bespreekt de opdracht met de klant (P3-K1-W1)
- Neemt maten op (P3-K1-W2)
- Verricht complexe patroontechnische handelingen (P3-K1-W3)
- Past een complex proefmodel door (P3-K1-W4)
- Verricht complexe naaitechnische handelingen (P3-K1-W5)
- Begeleidt collega's (P3-K1-W6)
Doet onderzoek naar producten en werkwijzen (P3-K2)
- Signaleert mogelijkheden voor materialen en/of vaktechnieken en/of werkwijzen (P3-K2-W1)
- Stelt mogelijkheden voor materialen en/of vaktechnieken en/of werkwijzen voor (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Fashion (23279)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Kwaliteitscontroleur textiel (22154)
- Kwaliteitscontroleur textiel (92540)
- Medewerker interieurtextiel (Specialist interieurtextiel) (91970)
- Medewerker mode/maatkleding (Specialist mode/maatkleding) (91260)
- Mode/maatkleding (23077)
- Specialist mode/maatkleding (95740)
- Specialist textiel (95754)
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Organiseert de werkzaamheden (P1-K1)
- Stemt af met de leidinggevende (P1-K1-W1)
- Plant werkzaamheden (P1-K1-W2)
- Bewaakt het budget en te behalen doelen (P1-K1-W3)
- Werkt met lerende medewerkers en stagiairs (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitaire dienstverlening (23247)
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen (P1-K1)
- Legt tuinen en/of stadsgroen aan (P1-K1-W1)
- Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker hovenier (25452)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Organiseren van het werk in de groene ruimte (P7-K1)
- Stelt een plan op en draagt zorg voor de realisatie (P7-K1-W1)
- Calculeert en bewaakt budget (P7-K1-W2)
- Levert het werk op (P7-K1-W3)
- Optimaliseert proces/werkwijze (P7-K1-W4)
- Stuurt medewerkers aan (in projecten) (P7-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Manager natuur en recreatie (97090)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 4 (22221)
- Opzichter/uitvoerder groene ruimte (25454)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen (P4-K1)
- Legt tuinen en/of stadsgroen aan (P4-K1-W1)
- Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen (P4-K1-W2)
- Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied (P4-K1-W3)
- Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 3 (Vakbekwaam hovenier) (97253)
- Vakbekwaam hovenier (25455)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
DKH
- Naam DKH
- Leerbedrijf ID 100169804
- KvK nummer 00000000
- Bedrijfsindeling Overige specialistische zakelijke dienstverlening
Contactpersonen (4)
-
Serge Comvalius Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Facilitair leidinggevendeRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenFacilitair leidinggevende, Manager / ondernemer horeca, Allround medewerker facilitaire dienstverlening
Manager / ondernemer horeca, Allround medewerker facilitaire dienstverlening -
Yvonne Menko Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Jaap Verstoep Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Opzichter / uitvoerder groene ruimteRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenOpzichter / uitvoerder groene ruimte, Vakbekwaam hovenier, Medewerker hovenier
Vakbekwaam hovenier, Medewerker hovenier -
Sara Visser Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV