BistroTwee33 manager/ondernemer horeca bij Bistro Twee33 in Dordrecht
Je komt als leerling manager horeca te werken binnen ons kleine en hecht team. Stefan is je leermeester en bijna elke dag aanwezig. Je begint om 11.00u wanneer je de lunch draait en om 17.00u als je alleen het diner draait. Rond 16.30u eten we samen met de keuken een verse maaltijd. Begin jij om 17.00u en wil je mee eten? Stuur even een bericht in de groepsapp en er staat een bordje voor je klaar om 16.30u! Leerlingen draaien volledig mee in alle werkzaamheden van ontvangst tot en met afscheid en alle werkzaamheden daar tussenin. Je hebt natuurlijk ook de tijd om je taken van school af te werken tijdens de werkdag. Samen met de taken en werkzaamheden in het restaurant, leer je op een zelfstandig niveau te functioneren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij enthousiast over ons mooie vak? Vrolijk, leergierig, netjes in de omgang, representatief, collegiaal, energiek en durf jij jezelf te zijn.
Wat biedt het bedrijf?
Je stage bij ons geeft je allereerst de kans om al je taken voor school op tijd af te ronden. Maar ook heel belangrijk om het werk binnen een succesvol goedlopend restaurant te ervaren wat bezocht wordt door ontzettend leuke en lieve gasten. En dat binnen een team die zeer vriendschappelijk met elkaar omgaan! Daarom vinden we het altijd super leuk als leerlingen langer bij ons blijven werken of zelfs een 2e en 3e stage bij ons volgen! Je eten en drinken tijdens werk worden je aangeboden. Maaltijden variƫren van burgers, pasta, roerbak, stamppot of wat de chef ook maar heeft ingekocht. Heel gevarieerd dus en in ieder geval altijd vers! Als bedrijfskleding hebben we een blouse voor de heren. Deze dragen zij op een zwarte of blauwe jeans en nette sneakers. Voor de dames hebben we mooie zwarte jurkjes. Het restaurant is makkelijk bereikbaar met een bushalte voor de deur.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan