Leidinggevende keuken

Wijnand van Delft, Partycentrum en Drie Linden

Als leidinggevende keuken bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit: Mooie gerechten bereiden Mise-en-place en beheer keukenvoorraad Bestellingen plaatsen bij vaste leveranciers Begeleiden van medewerkers en planningen Coachen van stagiair(e)s Onderhouden van de keuken, van je werkomgeving tot HACCP Een creatieve inbreng bij het samenstellen van een nieuw Foodbook

Naar wie zijn wij op zoek?

Naar wie zijn wij op zoek? Voor de bovenstaande functie zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in de volgende omschrijving: Plezier en passie hebben in koken in een gezellige sfeer Goede dosis zelfstandigheid Nauwkeurig, overzichtelijk en gedisciplineerd kunnen werken Vlot & stressbestendig Afgeronde MBO koksopleiding Vergelijkbare werkervaring als zelfstandig werkend kok Gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende baan voor 32 – 40 uur per week Jaarcontract met kans op een vaste aanstelling Marktconform salaris Flexibele en uitdagende werkomgeving (werktijden zijn overdag en in de avond, zowel doordeweeks als in het weekend) Tijdens feestdagen 200% uitbetaald Wij wassen je bedrijfskleding Meedelen in de complete fooienpot, naar rato gewerkte uren Gezellig en hecht team Jaarlijks een prachtig uitstapje met al je collega’s En nog vele leuke extraatjes, maar deze houden we geheim zodat je thuis niet alles hoeft te verklappen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder