Logistiek medewerker

Molco Car Parts B.V. BBL Logistiek en Transport gezocht! (opleidingsmogelijkheden: Logistiek medewerker, Chauffeur wegvervoer en Manager Transport en Logistiek)

Ben jij op zoek naar een leuke BBL werkplek in de Logistiek en Transport, waarbij je veel kunt leren over het Logisiteke proces en het transport van goederen? Ben jij een echte aanpakker, denk je graag mee in oplossingen en kan iedereen altijd op jou rekenen? Dan hebben wij de perfecte BBL werkplek voor jou! Wie ben je en wat ga je doen? Bij Molco zijn we op zoek naar een nieuwe collega die wekelijks Logistieke taken afwisselt met het bezorgen van pakketten. Zo zal je een paar dagen per week Logistieke werkzaamheden uitvoeren dat wordt afgewisseld met dagen waarbij je pakketten gaat bezorgen bij klanten. Hierbij zorg je o.a. dat alle bestelde artikelen worden gepickt, ingepakt en klaar liggen om te verzenden. Daarnaast zorg je er voor dat de voorraad altijd is aangevuld en artikelen op de juiste plek zijn gelokaliseerd. Daarnaast rijd je met een goed humeur en vlotte babbel naar verschillende klanten en bezorg je de bestelde pakketten en een glimlach op het gezicht van elke klant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat heb je hiervoor nodig? - Minimaal 2 jaar geldig rijbewijs B; - Je volgt- of begint een BBL opleiding in de richting van Logistiek en Transport; - Je hebt affiniteit met logistieke taken en het bezorgen van pakketten; - Een goed humeur (ook in de ochtend); - Een klantvriendelijke instelling en je denkt graag mee met de klant; - Je komt graag op bezoek bij garagisten en groothandelaren; - Woonachtig in Druten of omgeving is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Wat krijg je hier voor terug? Werken bij Molco betekent werken in een snel groeiend, internationaal, maar vooral leuk bedrijf. Met zijn allen zorgen we dagelijks voor het beste resultaat en de maximale klanttevredenheid! Van de Verkoopafdeling tot de retourafdeling, en van Logistiek personeel tot Kantoor personeel, iedereen heeft hier een aandeel in en ieders aandeel is voor het bedrijf even zo belangrijk. Bij Molco werk je met vrienden in een leuke informele sfeer. Daarnaast wordt je gemotiveerd doordat hard werken wordt beloond en ontwikkeling wordt gestimuleerd! Daarnaast krijg je: - Een goede BBL werkplek met goede begeleiding en de mogelijkheid om veel te leren van het logistieke proces; - Een leuke afwisselende werkplek in een groeiende organisatie; - Werken in een leuk, hecht en jong team; - Een super werksfeer, (en als het weer kan) vrijmibo’s, personeelsfeesten en leuke uitstapjes; - Veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder