Zelfstandig werkend kok

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk Leerling zelfstandig werkend kok (BBL)

Heb jij de ingrediënten die wij zoeken? Als leerling zelfstandig werkend kok werk je nauw samen met de chef-kok, heb je passie voor koken en ben je bereid om alles aan te pakken. Ook durf je jouw mening te geven, volg jij de nieuwste trends in je vakgebied en gooi je jouw ideeën op tafel voor de menukaart die meerdere keren per jaar aangepast of vernieuwd wordt. Met de gehele keukenbrigade zorg je er samen voor dat gasten genieten van een ware smaakbeleving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je levert graag input voor nieuwe gerechten en het samenstellen van de menukaart. Daarnaast kook je met passie en geniet je ervan om van ieder gerecht iets moois te maken. Naast jouw enthousiasme, omschrijf je jezelf als stressbestendig, creatief en collegiaal. Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden, avonden en tijdens feestdagen.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een prettige werkplek bieden wij jou nog een aantal extraatjes. Iedere werkdag ontvang je een gratis maaltijd zoals een lekkere lunch of een heerlijk bereide avondmaaltijd. Eventuele interne opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Kom je gezellig met vrienden of familie eten, dan krijg je van ons 20% korting op je restaurant rekening bij Hotel Drachten, Hotel Groningen – Hoogkerk én Hotel Texel – De Koog. Daarnaast heb jij als werknemer in alle Van der Valk Hotels personeelskorting op hotelovernachtingen. Tenslotte kun je via ons naar bepaalde sportwedstrijden en ontvang je korting als je gaat shoppen bij vele grote merken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder