Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Hans Janssen Zonweringen (Assistent) zonwering-monteur gezocht!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, ondernemende, leergierige stagiair die het vak van een zonwering-monteur in al zijn facetten wil gaan leren. Met aan het einde de kans op een vaste baan binnen ons familie-bedrijf. Jouw werkdag gaat bestaan uit de voorbereidende werkzaamheden in de zonwering branche. Geen dag is hetzelfde! Op maandag bereid jij misschien een complete terrasoverkapping voor, en op dinsdag sta jij misschien wel rolluiken voor te bereiden op een geheel andere locatie. Je staat dus altijd in de buitenlucht, en maakt onze klanten blij met een nieuw product. Wij stomen je klaar om een ware zonwering specialist te worden, die bij veel enthousiasme misschien wel bij ons prachtige familie bedrijf kan blijven werken! Spreekt deze tekst en het vak als zonwering monteur jou aan? Neem dan zeker contact met ons op en kom daarna langs voor een introductie gesprek. Tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Staat graag in de buitenlucht. - Gaat respectvol om met klanten. - Kijkt goed om zich heen, en pakt zelf werkzaamheden op. - Is enthousiast en leergierig. - Staat iedere ochtend op tijd en met een glimlach op de stoep.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuk (familie)team. Hier is altijd tijd vrij om te lachen met elkaar. Daarnaast bieden wij de kans om na je stage bij ons te blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

lees verder