Marketing & Communication Specialist

4 seizoenen tuinmeubelen Op zoek naar een stage plek met goede begeleiding en afwisselend werk?

MBO Stage Commercieel medewerker Locatie: Enschede, Usselo Gewenste opleidingsrichting: Communicatie, Multimedia Design, Marketing, Startdatum: in 2023 of 2024 verschillende start data mogelijkheden in overleg Vind je het leuk om afwisselend werk te doen? Heb je een passie voor (online) marketing en kan jij je goed verplaatsen in een klant? Dan is dit misschien wel jouw stageplek! Wij hebben vanaf januari/februari weer een leuke stageplek voor een MBO-student voor 32-40 uur per week op onze verkoop en marketing afdeling. Het aantal uren en de start van de stage is natuurlijk in overleg mogelijk. Wat ga je doen? Ondersteuning van de klantenservice Ondersteuning verkoop in de showroom Ondersteuning van de logistieke informatie richting de klanten Bedenken van (online) marketingacties Schrijven van teksten (bijvoorbeeld nieuwsbrieven en inspiratie blogs) Ondersteunen SEO

Naar wie zijn wij op zoek?

Ieder persoon heeft zijn eigen sterke punten maar ook verbeter punten , wij houden rekening met wat je al kunt en waarin jezelf nog wilt verbeteren. Inzet en doorzettingsvermogen vinden we belangrijke eigenschappen en hiermee valt veel te leren. Het is belangrijk dat je proactief bent en initiatief neemt. Wij beschikken over eigen afdeling klantenservice waardoor representativiteit en beheersing in de Nederlandse taal van belang zijn. Kennis van online marketing en verkoop is een pre.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Professionele begeleiding door Bachelor afgestudeerde collega’s Een passende stagevergoeding Stage met veel gevarieerde werkzaamheden Kennis van (online) marketingspecialisten Zelfstandige werkplek Leerzame, leuke en uitdagende stageperiode Wij zijn een klein team waardoor je van alle afdelingen kennis en de dagelijks gang van zaken meekrijgt. Voor de periode van Maart tot Augustus zijn we opzoek naar een zaterdaghulp en ook in vakanties kun je bij ons extra uren maken. Ons bedrijf groeit hard, een vaste aanstelling na je opleiding is daarom ook goed mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

Video Link

lees verder