Marketing & Communication Specialist

Maroy B.V. Medewerker social media, marketing en communicatie

Wij als Maroy hebben verschillende kanalen waarop wij onze klanten willen bereiken, jij zult je veel bezig houden met het bijhouden en vullen van content (o.a. met behulp van AI). Bedenken van nieuwe acties, maken van instructie/onderhoud/unboxing video’s zullen redelijk wat van jou tijd in beslag nemen. Daarnaast draai je (als je dat leuk lijkt) mee met onze dagelijkse werkzaamheden zoals het onderhouden/bijwerken van websites, social media en het plaatsen van nieuwsberichten voor klanten maar ook zoals we al hebben vermeld voor onszelf. Tijdens het doorlopend project kun jij je opgedane kennis tonen en uiteraard zullen wij je hiermee ondersteunen met onze jarenlange praktijk ervaring. Ben je van mening dat je nieuwe ideeën of inzichten hebt voor ons of een van onze klanten, laat het gerust weten wij helpen je graag om dit in de praktijk te testen. Heb je kennis van social media adverteren en/of Google advertising dan is dat natuurlijk ook voor ons een pluspunt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je een vlotte babbel, geen probleem (ook als je dat niet hebt hoor). Ben je zelfstandig? nou graag. Wij waarderen het als je nieuwe inzichten en/of ideeën hebt. Durf te laten zien wat je denkt te kunnen, wees niet bang, je loopt stage (bij ons:-)

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een flexibel bedrijf, houden niet van al te formeel gedrag, gaan graag amicaal om met onze collega's en klanten. We zijn meer van de je, jij en jou dan van u. Wij werken het liefst samen met studenten die meedenken en met ideeën komen dan de "ja knikkers". Onze gedachtegang is dat je elke dag met een goed gevoel naar je werk/stage moet kunnen gaan.... en tot nu toe lukt ons dat ook! Wil jij je vast verdiepen in welke producten wij in ons assortiment hebben? Kijk dan op een van onze onze webshops; www.wateryou.eu of www.warmyou.eu

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder