Manager / ondernemer horeca

Brasserie Tartaar

Een dag bij Brasserie Tartaar aan de voorkant: Je hebt de sleutel meegekregen en opent de zaak. Na de basis taken zoals stofzuigen, de muziek en de lampjes aanzetten, check jij even of de avondploeg netjes heeft afgesloten zoals hygiene, is er voldoende gebak en wat voor weer wordt het? Hierna is het tijd om te gaan kijken wat de dag gaat brengen. Jij checkt bijvoorbeeld de reserveringen en de bijkomende dieetwensen en voorkeurplaatsen van de gasten die gaan komen. Je dekt het restaurant in en denkt na over een praktische indeling. Wie komt er als collega vanmiddag bij en heb je voldoende personeel voor de avondploeg? De keuken informeert jou over de dagspecials die jij op het bord nadrukkelijk gaat promoten. Jou taak is dan ook de middagploeg informeren wat er die dag speelt en wat we gaan verkopen. Na het verzorgen van de gasten van de lunch, zorg jij weer voor het ‘nul’ punt op de zaak. Alles is aangevuld , netjes en opgeruimd.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten van jou een proactieve houding en een vrolijk gezicht. Je mag meedenken, zolang jij ons laat zien dat je dit echt graag wilt en ons verder wilt brengen. Onze vaste gasten zien graag een bekend gezicht, en verwachten dat jij hen herkent. Ons familie bedrijf geeft ruimte om te ontwikkelen en zal vertrouwen geven als wij dit van jou ook kunnen verwachten. Probeer ons en een gasten een stapje voor te zijn om hen een leuke middag of avond te bezorgen

Wat biedt het bedrijf?

Brasserie Tartaar is een jong familiebedrijf wat nog volop in ontwikkeling is. We zijn door de corona periode aangekomen op een punt waarbij we weer nieuwe evenementen willen organiseren en zoeken jouw hulp hierbij. Naast een warme werkomgeving , zullen je ook de vrijheid krijgen om zelf nieuwe cocktails te verzinnen, een Halloween avond te verzorgen of mee te gaan naar een potentiele nieuwe leverancier. Daarnaast kun je meekijken met het bedenken van de nieuwe kaart en kan je na je stage bij ons blijven werken als je het naar je zin hebt! Dit is helemaal afhankelijk van jouw inzet en proactieve houding

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder