Zelfstandig werkend kok

Menmoerhoeve B.V. echt puur en vers koken

Je leert meewerken in het bedrijf en zoeken naar kansen op de markt. Je werkt met echt verse producten, we verwerken ons eigen vlees van runderen, varkens en schapen. Daarnaast hebben een groentuin en fruitgaard waar we onze verse groente en fruit uithalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrij, vriendelijk, creatief, toont initiatief, denkt buiten de kaders, houdt van puur en vers koken zonder pakjes.

Wat biedt het bedrijf?

Ruimte om te leren binnen het horeca bedrijf wat divers en dynamisch is. We zijn geen typisch horeca bedrijf wat zijn eigen uitdagingen meebrengt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder