Fort Westoever/Stadsbrouwerij Helderse Jongens
- Naam Fort Westoever/Stadsbrouwerij Helderse Jongens
- Leerbedrijf ID 100433831
- KvK naam Spijz Eten & Drinken
- KvK nummer 37137053
- KvK vestigingsnummer 000001834789
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31223697842
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Biercafe met restaurantkaart en terras. Locatie voor bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsborrels, jubilea etc. Brouwerij met eigen Helderse bieren, Escaperooms, Karaokeroom, jeu de boulesbanen en andere activiteiten. Wij zijn een zeer divers bedrijf waar geen dag hetzelfde is!
Fort Westoever/Stadsbrouwerij Helderse Jongens
- Naam Fort Westoever/Stadsbrouwerij Helderse Jongens
- Leerbedrijf ID 100433831
- KvK naam Spijz Eten & Drinken
- KvK nummer 37137053
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert een commercieel traject uit (P1-K1)
- Bereidt een commercieel traject voor (P1-K1-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P1-K1-W2)
- Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming (P1-K1-W3)
- Voert een verkoopgesprek (P1-K1-W4)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P1-K1-W5)
- Verzorgt het interne ordertraject (P1-K1-W6)
- Voert aftersales uit (P1-K1-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker (25134)
- Commercieel medewerker (90110)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO) (90111)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel) (90112)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst) (90113)
- Commercieel medewerker 4 (Junior) (93800)
- Economie en administratie (79090)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij het verwerken van de goederenstroom (P1-K1)
- Ontvangt goederen en/of producten (P1-K1-W1)
- Maakt goederen en/of producten gereed voor opslag en slaat deze op (P1-K1-W2)
- Verzamelt (retour)goederen, producten, emballage en andere verpakkingsmaterialen (P1-K1-W3)
- Voert handelingen op goederen/of en producten uit (P1-K1-W4)
- Maakt goederen en/of producten verzendklaar (P1-K1-W5)
- Inventariseert (een deel van) voorraad en/of de magazijninventaris (P1-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent logistiek (25254)
- Assistent logistiek (25259)
- Assistent logistiek (95768)
- Assistent logistiek (97796)
- Assistent logistiek medewerker (22137)
- Assistent logistiek medewerker (90980)
- Assistent logistiek medewerker (93730)
- Assistent logistiek medewerker (Assistent logistiek medewerker KC Handel) (93731)
- Assistent logistiek medewerker (Assistent logistiek medewerker VTL) (93732)
- Assistent medewerker transport en logistiek (91820)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft direct leiding aan medewerkers/projecten (B1-K1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K1-W2)
- Wisselt informatie uit met medewerkers (in werkoverleg) (B1-K1-W3)
- Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering (B1-K1-W4)
- Communiceert met derden (B1-K1-W5)
- Administreert en archiveert gegevens (B1-K1-W6)
Voert uit en/of levert een bijdrage aan het personeelsbeleid (P1-K1)
- Adviseert over de personeelsbehoefte (P1-K1-W1)
- Adviseert bij de werving en selectie van medewerkers (P1-K1-W2)
- Adviseert bij het begeleiden t.a.v. het functioneren en het beoordelen van medewerkers (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Contactcenter teamleider (22165)
- Contactcenter teamleider (93860)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23075)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23208)
- Leidinggeven op basis van vakmanschap (23422)
- Leidinggevende team/afdeling/project (25528)
- Leidinggevende van een team/afdeling/project (27047)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Transport, scheepvaart en logistiek
Goederen/producten ontvangen en opslaan (B1-K1)
- Lost en controleert goederen/producten (B1-K1-W1)
- Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op (B1-K1-W2)
Orders verzamelen en goederen/producten bewerken (B1-K2)
- Verzamelt en controleert orders (B1-K2-W1)
- Voert VAL-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen (B1-K2-W3)
- Rondt het verzamelen van orders af (B1-K2-W4)
Goederen/producten verzenden (B1-K3)
- Maakt goederen/producten verzendklaar (B1-K3-W1)
- Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek (23143)
- Logistiek (23309)
- Logistiek medewerker (22140)
- Logistiek medewerker (25371)
- Logistiek medewerker (90250)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker balieshopmedewerker) (90251)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker confectie- en textielbranche) LIFTgroup (90256)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker groothandel) (90257)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker KC Handel) (90252)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker Mobiliteitsbranche) (90253)
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker VTL) (90255)
- Logistiek medewerker houthandel (93580)
- Logistiek medewerker houthandel (95756)
- Logistiek vakman (22026)
- Logistiek vakman (22210)
- Logistiek vakman (22242)
- Logistiek vakman (95330)
- Logistiek vakman (97760)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker houthandel) (95331)
- Parts-/baliemedewerker (25373)
- Transport, scheepvaart en logistiek (79070)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Verzorgt het agrobusinessproduct (B1-K1)
- Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct (B1-K1-W1)
- Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden (B1-K1-W2)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W3)
- Deelt product- en productie-informatie (B1-K1-W4)
- Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving (B1-K1-W5)
Beheersen logistiek proces (P9-K1)
- Bewaakt de ontvangst en verzending (P9-K1-W1)
- Koopt producten in (P9-K1-W2)
- Optimaliseert het logistieke proces (P9-K1-W3)
Optimaliseren bedrijfsactiviteiten (P9-K2)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P9-K2-W1)
- Instrueert medewerkers en stuurt deze aan (P9-K2-W2)
- Verbetert bedrijfsprocessen (P9-K2-W3)
- Analyseert bedrijfsgegevens en maakt ondernemingsplan (P9-K2-W4)
- Analyseert keten (P9-K2-W5)
- Past innovaties toe (P9-K2-W6)
- Vormt en gebruikt netwerken (P9-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Agro productie, handel en technologie (23168)
- Agro, productie, handel en technologie (23393)
- Biologisch-dynamisch bedrijf (22203)
- Dierenhouder (97050)
- Dierverzorger (97360)
- In- en verkoop vershandel (In- en verkoper vershandel) (97690)
- Logistiek vakman (Manager vershandel, logistiek en transport) (97761)
- Logistiek vakman (Specialist logistiek en kwaliteit) (97762)
- Manager vershandel, logistiek en transport (97010)
- Productiedieren (22234)
- Productiedieren (97700)
- Productiedieren (97710)
- Teelt 2/3 (22208)
- teelt 4 (22204)
- Teelt 4 (97680)
- Vakexpert agrohandel en logistiek (25438)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97550)
- Vakfunctionaris zorg en leefomgeving (97560)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
- Zorg, natuur en gezondheid (22225)
- Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant) (97552)
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Fort Westoever/Stadsbrouwerij Helderse Jongens
- Naam Fort Westoever/Stadsbrouwerij Helderse Jongens
- Leerbedrijf ID 100433831
- KvK naam Spijz Eten & Drinken
- KvK nummer 37137053
Contactpersonen (4)
-
Luc Gijsbertsen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca
Gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca -
Dave Kleine Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Logistiek medewerkerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenLogistiek medewerker, Assistent logistiek
Assistent logistiek -
Dave Kleine Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca, E-commercemanager, Commercieel medewerker, Leidinggevende team / afdeling / project
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca, E-commercemanager, Commercieel medewerker, Leidinggevende team / afdeling / project -
Marie Louise Scheffer Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Manager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie