Restaurant Lust Gezocht; leerling gespecialiseerd- of zelfstandig werkend kok met passie voor het vak!
Voor het nieuwe (komende) schooljaar is Restaurant Lust in Geldermalsen op zoek naar een leerling (BBL) in de opleiding zelfstandig werkend kok / gespecialiseerd kok. Restaurant Lust zoekt een leerling met een gretig hart voor het vak, ambitie en een gulzige leergierigheid. Restaurant Lust biedt een stabiele maar dynamische werk-/leeromgeving. Restaurant Lust kookt uitsluitend verrassingsmenu's waar creativiteit, smaakbeleving en vernieuwen voorop staan. Chef-kok eigenaar Claudia Martens kookt ambachtelijk, eigentijds en inspirerend. De leerling kan veel leren en krijgt vrijheid zoveel hij of zij aandurft en aankan. Intrinsieke motivatie is hiervoor belangrijk. Meer informatie over Restaurant Lust: www.restaurant-lust.nl en ook te vinden op Facebook en Instagram. Interesse gewekt? Neem contact op met Claudia Martens of Youri Zijta per e-mail of telefoon en vergeet je motivatie niet!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een leerling met de voetjes op de vloer, maar met een uitgesproken passie voor het vak een gezonde ambitie en vooral leergierigheid. Een leuke gezellige babbel is voor ons een pré.
Wat biedt het bedrijf?
Een stabiele werkomgeving met zoveel vrijheid als de leerling aankan en -wil. Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar, in dat geval is ambitie vereist.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken