Marketing & Communication Specialist

Chainable B.V. Sales en marketing stage bij een circulaire koploper in de keukensector

We zoeken een hands-on sales & marketingstagiair die zich bij ons team wil voegen op ons kantoor in Gilze (gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Breda of Tilburg). We zijn een jong bedrijf met een ‘just do it’ mentaliteit. Wij zullen je zo goed mogelijk begeleiden maar je zult direct verantwoordelijkheid krijgen over zaken als sales & promotiematerialen, social media updates, het bijhouden en uitbreiden van de website en eventueel direct klantcontact. Daarnaast bieden we ruimte voor afstudeeronderzoeken omtrent onze communicatie & marketing strategie. Tijdens de stage kun je leren van iemand met meer dan 50 jaar saleservaring.

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel: - We verwachten dat je vloeiend bent in Nederlands in zowel woord als geschrift. - Affiniteit met digitale sales & marketing. - Affiniteit met duurzaamheid of de circulaire economie. - Proactief en een goede werkhouding. - Minstens 3 maanden beschikbaar. - Een positieve mentaliteit. Vaardigheden: - Affiniteit met sales én marketing! - Kennis van, of interesse in, SEO (Search Engine Optimization). - Kennis van, of interesse in designtools. - Kennis van sales & marketingtools zoals Hubspot en Loom is een pre. - Kennis van social-media platformen als: Twitter, LinkedIn & Instagram. - Het maken van goede sales & promotiematerialen. - Organisatorische vaardigheden zijn een plus. - Ervaring met het opzetten van een sales & marketingstrategie is een plus. - Technische kennis van het opzetten van eventuele digitale rekentools is een plus.

Wat biedt het bedrijf?

- Een leuke en dynamische werkomgeving (start-up). - Begeleiding van ervaren zowel als jonge ondernemers. - Een maandelijkse vrijdagmiddagborrel. - Een laptop van de zaak. - 350 euro per maand aan stagevergoeding (op basis van 40 uur). - Eventuele reiskostenvergoeding in overleg.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder