Zelfstandig werkend bakker

Brood Banket Bakker Bas Ben jij die energieke leerling? Lees dan vooral verder

Je assisteert de ervaren bakkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en indien mogelijk kan je werkzaamheden van hun overnemen. Hun werkzaamheden bestaan uit; Broodbakkerij; · Zelfstandig draaien en verwerken van degen doormiddel van puntenkast · bedienen van de deegkuipen, deegverwerkingset, ovens en rijskasten · (mede) er voor te zorgen dat de juiste grondstoffen worden besteld · verzorgen van de productielijst Banketbakkerij; · afwerken van het gebak / taarten · bijhouden van de voorraad van “ingeslagen producten” · produceren van koekjes, bonbons en chocolade · zoveel als mogelijk alles eigen fabricaat

Naar wie zijn wij op zoek?

· een representatief uiterlijk, · betrouwbaar, · beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift, · zelfstandig en vlot kunnen werken, · vriendelijk, · stress bestendig

Wat biedt het bedrijf?

Indien je eerder als 1 januari beschikbaar bent, mag je zeker reageren. Waarschijnlijk kunnen we je eerder plaatsen • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gezellige, ambachtelijke bakkerij. • Salaris conform de Bakkers CAO: afhankelijk van ervaring, gewerkte uren • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. korting op producten uit eigen bakkerij en korting op (lunch)producten bij Délifrance. • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen. • Een collegiale werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder