Leidinggevende bediening

Fortuyn Horeca B.V.

De student gaat in ons bar/restaurant meewerken en krijgt daar goede begeleiding van de 3 leermeesters die aanwezig zijn, in de keuken en het restaurant. Wij zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. je kan dus ook op schillende tijden bij ons werken. Je zal tijdens je stage bij ons zo veel mogelijk soorten dingen leren. je kan bijvoorbeeld werkzaam zijn bij ons in het restaurant, de bar op te terras of de drankjes maken voor de gasten. Er zijn al veel leerlingen die bij ons met succes stage hebben gelopen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken studenten die er zin in hebben om stage te komen lopen. Dat je het leuk vindt om dingen te leren en met een positieve instelling en glimlach komt werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een fijne leer/werkplek met wisselde diensten van 's ochtends tot 's avonds in een mooi ingerichte restaurant en bar op de Grote markt in Haarlem. Je zal echt bij het team horen en niet ballen je stage komen doen. Ook maakt de student na de stage kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder