Manager / ondernemer horeca

Stayokay Heemskerk Afwisselende stage in een informele sfeer

Stayokay Heemskerk bevindt zich in een 13e-eeuws kasteel, Slot Assumburg. Het kasteel omringt zich met een slotgracht én een prachtige kasteeltuin. Naast hostel is Stayokay Heemskerk een geliefde trouw- en feest locatie. Van jong tot oud en van reizigers tot families, iedereen is welkom! Ben jij ready om meer te leren over hospitality en ligt jouw interesse vooral bij de F&B? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou als nieuwe F&B Stagiair.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij gaat… -helpen met het buffet klaarzetten voor onze gasten -bar- en restaurant diensten draaien samen met jouw collega's -vooral heel veel leren over de hospitality en de F&B

Wat biedt het bedrijf?

Jij hebt… - het talent om makkelijk te schakelen tussen verschillende werkzaamheden, volgt een relevante mbo-opleiding en komt minimaal 4 maanden stagelopen (langer mag altijd) - als echte ‘local know it all’ de leukste tips voor onze gasten - geen moeite met de Nederlandse en Engelse taal Jij krijgt… - een stageplek met veel afwisseling, ruimte voor initiatief, flexibiliteit én lekkere koffie - natuurlijk elke maand een passende stagevergoeding van €500 op jouw bankrekening - een stage op een plek waar een fijne werksfeer en duurzaamheid belangrijk is - een Stayokay kortingskaart voor o.a. voordelige overnachtingen (wereldwijd) en elk jaar een supertof medewerkersfeest

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Video Link

lees verder