Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

't Gerecht Leer alle bedieningsaspecten kennen in een groot horecabedrijf

Je werkt je op om hét gezicht van ons bedrijf te worden. We zijn een groot bedrijf (240 zitplekken en bijna 90 personeelsleden), waardoor er veel te leren valt en jij je eigen identiteit als gastheer / gastvrouw kan ontwikkelen. Ons bedrijf bestaat niet alleen uit een restaurant maar ook 15 hotelkamers en een aantal zalen voor vergaderingen en partijen. Kortom er is altijd iets te doen in 't Gerecht. Je leert alle aspecten kennen die onder het takenpakket valt van het bedieningsteam zoals die van runner, pasloper of barmedewerker.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je staat ingeschreven bij een erkende opleiding Je hebt interesse in je vakgebied en oog voor detail Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen Je bent flexibel en stressbestendig

Wat biedt het bedrijf?

- Persoonlijke begeleiding door onze leermeesters - Ruimte om enorm veel te leren - Interne trainingsmomenten samen met je collega's - Een enthousiast team waar wellicht goede vriendschappen ontstaan!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder