Kok

Bij Negen Heino Kok

In ons veelzijdige bedrijf bieden wij een grote diversiteit aan leer mogelijkheden denk aan a la carte koken, plate service, bittergarnituren, koffietaffels, het maken van buffetten en verzorgen van caterings. Binnen ons bedrijf nemen we graag ideeën en suggesties van de leerling mee en heeft de mogelijkheid om mee te denken aan nieuwe a la carte kaarten en de samenstelling van bittergarnituren nieuwe ideeën en inspiratie in de praktijk te brengen. Als leerling kom je in een professioneel team met een echt horeca hart waar in we graag onze ervaring met jou delen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder