Herberg De Vrolijke Jager
- Naam Herberg De Vrolijke Jager
- Leerbedrijf ID 100752786
- KvK naam Herberg De Vrolijke Jager
- KvK nummer 84381345
- KvK vestigingsnummer 000050502891
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31411673155
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Vrolijke Jager is prachtig gelegen in de natuur van Brabant en maakt deel uit van de gemeente Oirschot, in het hart van Landschap Het Groene Woud. Midden in het groen ligt De Vrolijke Jager, in natuurgebied De Mortelen en tegen Landgoed Heerenbeek/Velder aan. De omgeving vormt een paradijs voor iedere natuurliefhebber en rustzoeker. Wandelen of fietsen? Er zijn mogelijkheden te over! Wie Brabant zegt, zegt 'Bourgondisch' en ‘gemoedelijk’. Het zijn de perfecte omschrijvingen voor De Vrolijke Jager. De herberg vormt een heerlijke pleisterplaats voor een kop koffie met iets lekkers, een goed broodje of een fijne borrel. Iedereen is welkom om even bij te komen op het terras of bij de kachel in de herberg. “Bij ons is ’t gewoon goed en eerlijk. Niks aparts, gastvrijheid boven alles!”, aldus eigenaren Ad en Josephine. Herberg De Vrolijke Jager is een heerlijke pleisterplaats voor jong en oud. Het is er goed toeven voor iedereen die er net een wandeltocht op heeft zitten, even pauze wil tijdens het fietsen of gewoon even wil ontspannen, midden in de natuur. Binnen in de herberg is het altijd gemoedelijk en gezellig. Het hele jaar door kan er geborreld en geluncht worden. Daarnaast serveren wij seizoensgebonden ook avondeten Ad Schelle en Josephine Bekkers zijn de eigenaren van Herberg De Vrolijke Jager. Respectievelijk geboren en getogen in Oirschot en Oisterwijk wonen en werken zij nu met veel genoegen en gezonde trots in De Vrolijke Jager. "We voelen ons bevoorrecht om deze prachtige plek in het Oirschotse groen ons thuis te mogen noemen en dit thuis ook nog eens met anderen te kunnen delen." Ad is een horecaman in hart en nieren. Hij had eerder zaken in Boskant en Liempde. Met De Vrolijke Jager komt zijn droom uit: ondernemen op zijn geboortegrond, in het groen, tussen de dieren, gastvrij als altijd. Josephine is een gastvrouw pur sang. Niks is teveel, alles wordt geregeld, haar stralende lach staat altijd aan. Eerder runde ze samen met Ad een dorpscafé met terras en een B&B in het hart van Liempde. “Niks aparts, gewoon goed en eerlijk, dát is De Vrolijke Jager”, stellen Ad en Josephine eensgezind. “Gastvrijheid staat bovenaan! De Vrolijke Jager is een gemoedelijke pleisterplaats in het groen.”
- Informatie Leren & Werken Leren en werken bij De Vrolijke Jager Bij De Vrolijke Jager vinden we het belangrijk dat stagiaires zich welkom voelen en volop kunnen leren in een gezellige, dynamische werkomgeving. Als erkend leerbedrijf bieden we je alle ruimte om vragen te stellen en veel praktijkervaring op te doen in de horeca en toerisme. Wij zien stagiaires niet als "de leerling", maar als volwaardige collega's. Je krijgt de kans om met ons team mee te werken en deel uit te maken van ons dagelijkse reilen en zeilen. Onze ervaren praktijkbegeleiders staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen, en we zorgen ervoor dat je leerdoelen worden behaald in een omgeving waar plezier en ontwikkeling centraal staan. We geloven in leren door te doen, en we zorgen ervoor dat jij een leuke tijd hebt terwijl je nieuwe vaardigheden opdoet. Wat bieden wij studenten? -Praktijkervaring in verschillende onderdelen van de horeca en toerisme, van receptie tot restaurantservice, van eventmanagement tot marketing. -Persoonlijke begeleiding door ervaren praktijkbegeleiders die de voortgang van de student monitoren en feedback geven. -Leerzame opdrachten die aansluiten bij de leerdoelen en de vereisten van de opleiding. -Een dynamische werkomgeving waarin studenten leren om flexibel om te gaan met veranderende omstandigheden en gastbehoeften. Daarnaast doen we vaak uitstapjes en hebben wij het vertrouwen in ons team. Dat betekent dat we je veel laten proberen en je veel toevertrouwen.
- Informatie Student Wat je verder moet weten is dat wij veel samenwerken met De Rooi Pannen, waar we al stagiaires van verschillende locaties hebben mogen begeleiden. Dit betekent dat we ervaring hebben met verschillende studierichtingen en leerbehoeften. Maar maak je geen zorgen als je niet van De Rooi Pannen komt! We staan altijd open voor stagiaires van andere scholen en zorgen ervoor dat je je hier net zo welkom voelt. We kijken ernaar uit om samen met jou een leerzame en gezellige tijd te hebben!
Herberg De Vrolijke Jager
- Naam Herberg De Vrolijke Jager
- Leerbedrijf ID 100752786
- KvK naam Herberg De Vrolijke Jager
- KvK nummer 84381345
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
Herberg De Vrolijke Jager
- Naam Herberg De Vrolijke Jager
- Leerbedrijf ID 100752786
- KvK naam Herberg De Vrolijke Jager
- KvK nummer 84381345
Contactpersonen (1)
-
Ad Schelle Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Leidinggevende travel & hospitality
Gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Leidinggevende travel & hospitality