Het Boerenhuis
- Naam Het Boerenhuis
- Leerbedrijf ID 100456369
- KvK naam Het Boerenhuis
- KvK nummer 67832458
- KvK vestigingsnummer 000036328413
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31493782285
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Bedrijfsomschrijving Het Boerenhuis is opgericht op 31-09-2017 door de jonge ambitieuze ondernemer Ron Bankers. Met het originele concept gasten te voorzien van heerlijk gebak, een uitgebreide boeren brunch of een ambachtelijke lunch. Inmiddels is het gegroeid tot een heus restaurant met een uitgebreid diner en de mogelijkheid tot het organiseren van feesten en partijen. Het restaurant bevindt zich in een bosrijke omgeving in het buiten gebied van Deurne. Het is gelegen aan het Zandbos, waar veel wandelaars en fietsers langs komen om te genieten van het landelijke leven. Omringd door vele boerderijen en telers, staat het restaurant voor puur natuur. Door gebruik te maken van producten uit de streek, ondersteunt het Boerenhuis de plaatselijke boeren. De inkoop van producten uit de streek draagt bij aan de duurzaamheid en natuurbehoud. Het gebruik van verse streekproducten maakt het Boerenhuis een uniek concept in de omgeving, mede hierdoor heeft het in 2020 de titel ‘beste restaurant van Deurne’ mogen behalen. Het restaurant Het Boerenhuis kenmerkt zich door de landelijke en boeren stijl. Het gebruik van warme kleuren, hout en antieke decoraties geeft het restaurant warmte en sfeer. Het restaurant is verdeeld in twee gedeeltes, de serre en het restaurant. De serre bevindt zich aan de rand van het bos, door haar grote raam partij voelt het alsof u zich midden in de natuur bevindt. Het restaurant is de centrale ruimte en staat in verbinding met de grote houten bar, die uitzicht biedt op de open keuken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden onze gasten graag comfort en ambacht in een gemoedelijke sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Wij serveren verschillende soorten wijn en speciaal bieren. Onze vriendelijke serveerders kunnen u hierin altijd adviseren, zodat u bij ieder gerecht het passende drankje heeft. De keuken De keuken is geopend van 9:30 uur tot 21:00 uur, waarna de gasten nog heerlijk kunnen borrelen. De deuren sluiten bij feesten en partijen door de week om 01:00 uur en in het weekend om 02:00 uur. Onze koks zijn continue in de weer met het perfectioneren en uitbreiden van de menukaart, zodat we onze gasten te allen tijden een heerlijke maaltijd kunnen aanbieden. Op onze menukaart bevinden zich smakelijke ambachtelijke gerechten, die bereid zijn met verse producten uit de streek. Met die versheid onderscheiden wij ons van de andere restaurants in de buurt. Onze menu kaart biedt voor ieder wat wils. Wij kunnen altijd rekening houden met speciale dieet voorschriften, indien deze tijdig worden doorgegeven. Het Boerenhuis biedt geen culinaire hoogstanden maar heerlijke ambachtelijke gerechten om uw vingers bij af te likken, tegen een goede eerlijke prijs. Het team Het Boerenhuis heeft een klein maar hecht team. We behandelen elkaar met respect en als gelijke, we zijn enthousiast en constructief voor elkaar. Door onze goede samenwerking kunnen wij de best mogelijke beleving bieden aan onze gasten. Hierin staat ook weer gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel en serveren wij ambacht met een lach.
- Informatie Leren & Werken Het Boerenhuis als leerbedrijf Sinds begin 2021 zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij willen leerlingen graag de mogelijkheid bieden om te kunnen groeien in hun vakgebied. Wij vinden het belangrijk om enthousiast, open en constructief te zijn voor de gene die staan te popelen om te werken in ons restaurant. Wij werken veel met verse producten en maken hiermee verschillende heerlijke gerechten. Wij vinden het hierin belangrijk om onze leerlingen kennis te laten maken zodat zij het gebruik van verse producten ook gaan waarderen. Voor ons is versheid namelijk erg belangrijk, puur. Verder vinden wij het fijn als leerlingen met een frisse blik naar ons restaurant kijken, zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen/ trends waardoor ze extra waarde kunnen natuur toevoegen aan ons team. Ook kunnen leerlingen met hun frisse blik bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit, dit houdt ons ook alert. Daarbij vinden wij het belangrijk dat een leerling zelf zaken gaan ervaren en ondervinden en hierin ook fouten mag maken. Waar mensen werken worden nu eenmaal fouten gemaakt, uit deze fouten worden vaak belangrijke lessen gehaald. Wij stimuleren het praktisch opleiden en halen voldoening uit het professionaliseren van ons vak middels het opleiden van deze jonge professionals. Daarlangs is biedt er zich voor gemotiveerde leerlingen een kans om deel uit te mogen maken van ons enthousiaste team. We steken veel energie in het opleiden, coachen en begeleiden van leerlinge. Hierdoor hopen we het tekort aan goed geschoolde medewerkers in de horeca terug te kunnen dringen.
- Informatie Student Www.hetboerenhuis.nl
Het Boerenhuis
- Naam Het Boerenhuis
- Leerbedrijf ID 100456369
- KvK naam Het Boerenhuis
- KvK nummer 67832458
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
niveau 4 / 24-1-2022
Geeft invulling aan een businessmodel (B1-K1)
- Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit (B1-K1-W1)
- Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming (B1-K1-W2)
- Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan (B1-K1-W3)
- Schrijft een businessplan (B1-K1-W4)
Voert operationele processen in een onderneming uit (B1-K2)
- Bouwt een zakelijk netwerk op (B1-K2-W1)
- Koopt producten en/of diensten (B1-K2-W2)
- Voert marketing- en communicatieprocessen uit (B1-K2-W3)
- Verkoopt producten en/of verleent diensten (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Ondernemerschap op basis van een vakspecialisme (23398)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23078)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23209)
- Schoenconsulent (92890)
- Schoenconsulent (94681)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent) (92891)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/ondernemer) (92892)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/Ondernemer) (94682)
- Vakman-ondernemer (25165)
- Vakman-ondernemer (25530)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 21-5-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 21-5-2021
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Het Boerenhuis
- Naam Het Boerenhuis
- Leerbedrijf ID 100456369
- KvK naam Het Boerenhuis
- KvK nummer 67832458
Contactpersonen (1)
-
Ron Bankers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakspecialist ondernemer
Zelfstandig werkend kok, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakspecialist ondernemer