Leidinggevende bediening

De Smidse Een leerplaats met toekomstperspectief.

Kom stage lopen binnen een jong team! Wij zijn op dit moment bezig met vele veranderingen, denk hierbij aan wijnen, bieren, culinair, organisatorisch. Daarbij zoeken wij enthousiaste mensen die daar van willen leren. Ik heb zelf de middelbare hotelschool doorlopen en wil graag mijn kennis overdragen aan de volgende generatie. Na het afronden van de hotelschool ben ik vrij snel benaderd om restaurant de Smidse over te nemen, ondertussen zijn we alweer 18 jaar succesvol bezig. Wil jij weten hoe ik dat voor elkaar heb gekregen? kom solliciteren bij DE lunch plek van Hilversum.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beste student, wij staan er voor open om je alles te leren in de horeca. Wij hebben bij de Smidse een jong team met veel ervaring klaar staan om jou het mooie vak te leren.

Wat biedt het bedrijf?

De Smidse is een bedrijf waarbij doorgroeien zeker tot de mogelijkheden behoord. Ik ben zelf van leerling doorgegroeid tot eigenaar van de smidse en geef dagelijks leiding aan 15 collega's.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder