Gespecialiseerd kok

Dudockx Bar en Kitchen Leergierige leerling gezocht voor dé hotspot van Hilversum!

Leerling kok, 32/38 uur, Dudockx Hilversum Heb jij een passie voor koken, wil je hierin groeien en hou jij ervan om gasten in de watten te leggen? Wij zijn op zoek naar een leergierige leerling kok. Deins je niet terug voor een gezonde dosis werkdruk en ben jij een liefhebber van fine dining? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een leerling kok voor in ons jonge en creatieve keukenteam. Onze gerechten hebben een internationaal en klassiek karakter en geven wij een moderne twist. Als leerling kok word jij hier een belangrijk onderdeel van. Kerntaken Zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek; Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een optimale gastbeleving; Bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd voor; Volg vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie; Gebruik de keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier; Vul items bij tijdens je shift;

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Jij houdt ontzettend van lekkere gerechten en staat graag in de keuken om deze te creëren. Je bent leergiering, houdt van meedenken en bent enthousiast over wat je doet. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag samen in een team. Ieder teamlid wordt gevraagd mee te denken in de nieuwe gerechten, ook jij als leerling kok. Functie eisen Jij bent bezig met jouw koksopleiding; Je bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en voedselveiligheid (HACCP); Je hebt een passie voor eten, drinken en gastvrijheid; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Wat hebben we jou te bieden? Dudockx biedt een dynamische werkomgeving en marktconforme stage voorwaarden. Binnen het team is er volop ruimte om je talenten te ontplooien en is eigen proactieve inbreng welkom. Elke maandag ben je vrij; Vierdaagse werkweek (dagen zijn in overleg). Flexibiliteit is belangrijk; 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; Pensioen volgens horeca CAO; Jaarlijkse teamuitjes en teambuilding activiteiten; Werken in een jong, enthousiast en gemotiveerd team; Een professionele werkomgeving.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder