Allround Assistant Business Services

Multiwagon WANTED: Administratief medewerker / boekhouding / Finance Stagiair bij Foodtruck leverancier en producent te Holten!

Als stagiair Administratief Medewerker / Boekhouding bij Multiwagon krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een professionele omgeving. Je zult ondersteuning bieden aan ons administratieve en boekhoudkundige team, waarbij je verantwoordelijk bent voor verschillende taken. Multiwagon is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de import, montage en productie van foodtrailers, mobiele bars en andere mobiele horeca-oplossingen. Wij streven ernaar om innovatieve en kwalitatieve producten te leveren aan onze klanten. Met een dynamisch team van professionals werken we samen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en de mobiele horeca-industrie te transformeren. Uiteraard is een goede administratie en boekhouden van belang! -Het verwerken van financiële gegevens en facturen. -Het bijhouden van inkomende en uitgaande betalingen -Het assisteren bij de voorbereiding van financiële rapporten -Het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Taken: Het verwerken van financiële gegevens en facturen Het bijhouden van inkomende en uitgaande betalingen Het assisteren bij de voorbereiding van financiële rapporten Het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers Het archiveren van documenten en zorgen voor een overzichtelijk administratief systeem Het assisteren bij andere administratieve taken

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: Een stagevergoeding op basis van 32-40 uur per week, afhankelijk van relevante werkervaring. Mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie. De kans om deel te nemen aan trainingen en jezelf te blijven ontwikkelen binnen deze functie. Een goede werksfeer met leuke collega's en gezellige vrijdagmiddagborrels waar je al naar uitkijkt op maandag.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder