Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Den Burgh Meewerkend horeca ondernemer 4 - WEEKEND VRIJ - FEESTSDAGEN VRIJ

We leren je leidinggeven, hoe je het gasten naar de zin maakt en natuurlijk het belang van hygiëne binnen het bedrijf. Ook nemen we je mee in het maatschappelijke belang van werken. Je leert hoe je omgaat met collega’s en gasten, hoe je het beste reageert op klachten, hoe je iets duidelijk uitlegt en hoe je jezelf het beste presenteert. Dit zijn allemaal belangrijke vaardigheden voor jouw toekomstige beroep.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent gastvrij, representatief en beleefd -Communicatief makkelijk in de omgang met gasten en collega’s -Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving -Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging -Professionele en servicegerichte houding.

Wat biedt het bedrijf?

-Alle zaterdagen en zondagen en feestdagen vrij -Dynamische & uitdagende baan in een geweldige werkomgeving -Werken in een jong en gedreven team -Ruimte voor ontwikkeling & ontplooing

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder