Manager / ondernemer horeca

Traverse House De beste Steak van Haarlemmermeer bij Traverse House.

Voor niveau 4 25184 - Manager/?ondernemer horeca: Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven, Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf voor het restaurant, Werkt mee in de bediening, Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf voor het restaurant, Creƫert en bewaakt sfeer. Voor Zelfstandig werkend kok (25182):Klaarmaken van gerechten Beheren van de keukenvoorraad Zorgen dat de keuken schoon blijft Organiseren van de werkzaamheden in de keuken Aansturen aan andere leerling-koks Kok (25180): Je plant je werkzaamheden Je zet alle spullen en ingrediƫnten klaar (mise en place) Je bereidt hoofd- en bijgerechten Je zorgt dat het eten er smaakvol uitziet op het bord Je beheert keukenvoorraden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Helder communiceren is essentieel in de horeca Goed kunnen communiceren met je gasten is in deze functie essentieel. Goed kunnen luisteren, duidelijk kunnen vertellen, vriendelijk blijven en een goed geheugen is van groot belang. Je werkt aan je communicatieve vaardigheden in een dienstverlenende sector.

Wat biedt het bedrijf?

Traverse House geeft de studenten/werknemers de kans hun studie af te maken in het gebied dat ze hebben gekozen. Wij laten ze ervaren hoe het is in de echte horeca en proberen ze zelfstandig problemen op te laten lossen. Wij zijn een prettige groep waarin studenten/werknemers zich prettig voelen en makkelijk kunnen aansluiten. We stimuleren onze studenten/werknemers om hard te werken door hen te belonen als ze goed presteren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder